Bilerek mi 48 saat denildi?

Lüleburgaz Belediyesinin şehrin neredeyse genelinin su ihtiyacını karşılayan içme suyu hattının yenilenme çalışması için duyurulan 48 saatlik kesintinin 19 saatte bitirilmesinin ardından ilginç yorumlar geldi.
Bilerek mi 48 saat denildi?  

Belediyenin 5 ile 6 Mayıs tarihleri arasında içme suyu hattının yenileneceğini duyurmuş ve 48 saat kent genelinde suların kesileceğini belirtmişti. Belirtilen süreden daha kısa sürede bitirilen çalışmanın ardından bazı vatandaşlardan ilginç çıkışlar geldi.

“48 SÜRECEK ALGI YARATTILAR”

Bir vatandaş belediyenin ilk başta bilerek 48 saat dediğini ve aslında kısa sürede biteceğini bildiklerini ve bilerek uzun sürecek bir algı yaratıldığını iddia ederek; “Bence ilk etapta 48 saat bilerek dediler ve çalışmanın uzun süreceği konusunda bir algı yarattılar. İnsanlar 48 saat su kesintisi olacağından emindi. Daha sonra sihirli bir değnek ile çalışma 19 saatte bitti. Bence zaten çalışmanın 15-20 saatte biteceğini biliyorlardı ve 48 saat sürecek algı yarattılar. İnsanlarda çalışmanın çok daha kısa sürede bitmesinin ardından belediyeye övgüler yağdırdı ve ‘Bayram sonrası su mu kesilir’ ‘2 gün çok uzun bir süre’ tepkilerini bir anda yendi.” iddiasında bulundu.

Bir vatandaş ise “Boşuna o kadar su aldık. Bence belediye biliyordu 1 günde biteceğini” dedi.

Haber Merkezi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 01:08 tarihinde yazdırılmıştır.