23 Nisanın malzeme maliyeti 1 milyon 16 bin TL!

Lüleburgaz Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ‘31. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’ için Kültür İşleri Müdürlüğünün mal ve malzeme şartnamesini sağlayan Şentürk Uludaş adlı yükleniciye 1 milyon 16 bin 302 lira ödediği öğrenildi.
23 Nisanın malzeme maliyeti 1 milyon 16 bin TL!  

Lüleburgaz Belediyesinin düzenlediği 31. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği için madalya, kupa, afiş, pankart, tişört, şapka, yaka kartı, bando, yelken bayrak, çadır isimleri, el dövizi, teşekkür yemeği, sandalye kiralama, oyuncak setleri, ses sistemi, kamera sistemi, ışık sistemi, canlı heykel gösterisi ve kukla malzemeleri için 1 milyon 16 bin 302 TL ödediği öğrenildi.

Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda (EKAP) yer alan ‘Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Kültür İşleri Müdürlüğü 31. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği İçin Mal ve Malzeme Alımı İşi Özel Teknik Şartname’ başlıklı şartnamede yer alan mal ve malzemeler için teklif verip onaylanan Şentürk Uludaş adlı yükleniciye 1 milyon 16 bin 302 TL ödediği görüldü.

Öte yandan şartname dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indiren sayısının 2, teklif verenin 1 ve geçerli olan teklif sayısının 1 olduğu ve tüm bu mal ve malzemeleri karşılayan yüklenicinin Şentürk Uludaş olduğu görüldü.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 15:50 tarihinde yazdırılmıştır.