Başkan Gerenli’den faturalı mesaj

Elektrik ve doğalgazda son 3 yılda yaşanan yüksek artışlara rağmen Lüleburgaz Belediyesi’nin su faturalarında sadece yüzde 9’luk artış yaptığını söyleyen Başkan Gerenli, “Tüm zorlu koşullara rağmen halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Gerenli’den faturalı mesaj  

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli son 3 yılda 4 kişilik bir hanenin aylık doğalgaz ve elektrik faturalarıyla, su faturalarında yaşanan değişimi gözler önüne seren paylaşım yaptı. Paylaşımda Lüleburgaz’da 4 kişilik bir ailenin aylık elektrik, su ve doğalgaz giderleri grafik olarak yer aldı. Dört kişilik bir hanenin vergiler dahil 250 kw’lik elektrik tüketiminin 132 TL’den 411 TL’ye, 350 metreküp doğalgaz kullanımının 535 TL’den 976 TL’ye çıktığı bir ortamda 10 metreküp su tüketiminin vergiler dahil 66 TL’den sadece 75 TL’ye yükseldiği belirtildi. 

SADECE YÜZDE 9’LUK ARTIŞ 

Başkan Gerenli’nin söz konusu rakamları paylaştığı gönderi çok sayıda vatandaş tarafından beğenildi. Lüleburgaz Belediyesi’nin tüm olumsuz duruma karşın halkının yanında olmayı sürdüreceğini kaydeden Başkan Gerenli, “Ekonomik krizin kendini derinden hissettirdiği bu dönemde sosyal belediyecilik anlayışımız gereği su tüketim bedellerimizde son 3 yılda sadece yüzde 9’luk bir artış gerçekleştirdik. Tüm zorlu koşullara rağmen halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 Uğurcan KARAOĞLU

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 18:56 tarihinde yazdırılmıştır.