Kayalı; “Lüleburgaz’ın All Star’ını kuracağız”!

Lüleburgaz AK Parti İlçe Başkanlığına Perşembe günü atanan Abdussamed Kayalı, gazetemize açıklamalarda bulunarak ‘Lüleburgaz Türkiye’nin All Star olacak’ dedi. Öte yandan Kayalı Ak Parti İlçe Başkanlığı binasının girişinde meşaleler ile karşılandı.
Kayalı; “Lüleburgaz’ın All Star’ını kuracağız”! Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığına 20 Ocak Perşembe günü Genel Merkez tarafından atanan Abdussamed Kayalı, dün Lüleburgaz’a gelerek teşkilat binasının önünde meşaleler ile karşılandı. Gazetemize de açıklamalarda bulunan Kayalı, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8’de yayınlanan ‘Survivor’adlı yarışma programından da örmek vererek ‘Lüleburgaz’ın All Star’ını kuracağız’ dedi. Öte yandan yönetim kurulu üyelerinin Şubat Ayının ilk haftası açıklanacağını belirtti.

 

Kayalı, gazetemize yaptığı açıklamada; “10 Ocak Pazartesi günü Genel Merkezimiz temayül yoklamasını değerlendirdi. 165 kişi oy kullandı. Kırşehir AK Parti Milletvekili ve Kırklareli Teşkilatlanma Koordinatörü Mustafa Kendirli, Marmara Bölge Sorumlumuz Halis Dalkılıç ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile bu göreve layık görüldük. Yeni süreçle ilgili Survivor yarışmasının nasıl All Star’ı varsa, Lüleburgaz’ında All Star’ını kuracağız. 20 yıllık parti siyasetin yeni yüzleri ile tanışacak. AK Parti İlçe İstişare Kurulu kurcağız ve her Pazartesi toplanacağız. Halk günü gibi bir gün olacak. Muhtarlarımız ile bir araya geleceğiz. Şubat’ın ilk haftası inşallah yönetim kurulu üyelerimizi belirleyeceğiz.” dedi.

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 08:11 tarihinde yazdırılmıştır.