Seyit Torun’dan Lüleburgaz Belediyesi’ne ziyaret

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, beraberindeki CHP’li milletvekilleriyle birlikte Lüleburgaz Belediye Başkanvekili Leyla Güncer ile bir araya geldi. Ziyarette sosyal belediyecilik konusunda Lüleburgaz Belediyesi’nin yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Seyit Torun’dan Lüleburgaz Belediyesi’ne ziyaret Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Bir dizi temaslar için Kırklareli’nde bulunan Seyit Torun ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Antalya Milletvekili Cavit Arı,ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Lüleburgaz Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret öncesi Lüleburgaz’da çarşı esnafıyla da bir araya gelen Torun, esnafın ülke ekonomisine ilişkin sorunlarını dinledi. 

 

ÇİÇEKLE KARŞILANDI

 

 Heyet, Lüleburgaz Belediye Başkanvekili Leyla Güncer tarafından karşılanırken, Güncer, Seyit Torun’a çiçek takdim etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Lüleburgaz Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında birçok belediyeye örnek olan çalışmaları ele alındı. Ziyaret sonrası aile fotoğrafı çekilirken Başkanvekili Güncer, “Bugün CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Seyit Torun, ve çok değerli milletvekillerimizi belediyemizde ağırladık. Halkın iktidarı yolunda attığımız adımları konuştuğumuz ziyarette, nezaketlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi. 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 04:48 tarihinde yazdırılmıştır.