Cinayetle ilgili yeni detaylar çıktı!

Lüleburgaz’da Osman Boz (46), tartıştığı 2 kişiden biri olan A.Ö.(31) tarafından tabanca ile başından vurularak yaşamını yitirmişti. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren 2 şüpheliyi kısa sürede yakalamayı başarırken cinayet şüphelilerinden birinin 31, diğerinin 23 yaşında olduğu öğrenildi. Öldürülen Boz’un ise suç kaydının olduğu ve 2 çocuk babası da olduğu öğrenildi. Öte yandan yakalanan 2 cinayet şüphelisi tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Cinayetle ilgili yeni detaylar çıktı! Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Olay, önceki gün saat 20.45 sıralarında Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi Ülkü Sokak üzerinde meydana geldi. Şüphelilerden kaçıp markete girmek isteyen Osman Boz, daha içeriye giremeden market kapısının önünde öldürülmüştü.

KIRAATHANEDE OTURMUŞLAR

Öldürülen Osman Boz ile cinayet şüphelisi A.Ö.(31) ve H.Ö.(23)’nün olay yaşanmadan önce olayın işlendiği marketin yanında bulunan kıraathanede oturdukları ve beraber sohbet ettikleri iddia edildi.

Olayı görenlerin iddiasına göre Kıraathanede oturdukları sırada Osman Boz ile A.Ö. ve H.Ö. henüz bilinmeyen bir nedenle biranda tartıştıkları ortaya çıktı.

MARKETE GİRMEYE ÇALIŞTI

İddiaya göre A.Ö. ve H.Ö.’nün kendisini vuracaklarını anlayan Osman Boz, kıraathaneden hızlı şekilde çıkarak hemen yan tarafta bulunan markete girmeye çalıştı. A.Ö. ve H.Ö., Osman Boz’un arkasından gelerek daha içeriye giremeden A.Ö.tarafından tabanca ile başına 3 el ateş edildi.

Şüpheli A.Ö. ve H.Ö. olayın ardından yolun karşısında park halinde bulunan bir otomobile binerek olay yerinden kaçtılar.

KURTARILAMADI

Kanlar içerisinde marketin önünde yere yığılan Osman Boz, çok fazla kan kaybetmeye başladı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi ile olay yerine 112 Acil Sağlık Ekipleri ve çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Osman Boz, ambulansa bindirilerek Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaklaşık 1 buçuk saat süren operasyonun ardından Osman Boz, saat 23.00 sıralarına doğru yaşam savaşını kaybetti.

POLİS EKİPLERİ KISA SÜREDE YAKALADI

Otomobil ile kaçan cinayet şüphelileri A.Ö. ve H.Ö.’yü Lüleburgaz Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, kısa sürede yakalamayı başardı.

Şüpheliler yaklaşık iki buçuk saat sonra saat 23.30’da Lüleburgaz Eski Sanayi Sitesinde yakalandılar.

CİNAYET SİLAHI İLE YAKALANDILAR

Polis ekipleri yakaladıkları şüphelilerin üzerinde yaptıkları aramada olayda kullandıklarını itiraf ettikleri ruhsatsız tabanca ile 1 adet dolu 9 milimetre fişek ele geçirdiler.

Yakalanan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

MEMLETİ KATRANCA KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Öldürülen Osman Boz, Lüleburgaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldıktan sonra 18 Ocak 2022 Salı günü öğle namazına müteakip Kırklareli’nin Babaeski İlçesine bağlı Katranca Köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cinayet şüphelisi A.Ö. ve H.Ö., 18 Ocak Salı günü Lüleburgaz Adliyesinde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildiler.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 18 Nisan 2024, 21:43 tarihinde yazdırılmıştır.