“DSİ Görev Başında” Lüleburgaz’da dere temizliği sürüyor

Lüleburgazlı aktivist Hakan Dedeoğlu, Lüleburgaz Deresinin taşmasının ardından Lüleburgaz Deresini yakın takibe aldı. Dedeoğlu sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “Devlet Su İşleri(DSİ) görevinin başında” dedi ve seddelerin güçlendirildiğini paylaştı.
“DSİ Görev Başında” Lüleburgaz’da dere temizliği sürüyor  

Lüleburgaz Deresinin 28 Aralık2021 Salı günü yağan sağanak yağmur nedeniyle taşmış, Yıldırım Mahallesi Küme Evler mevkisinde birçok evi su basmıştı. Taşın, 304 vatandaşın evlerinde mahsur kalmasına neden olmuştu. Yaşanan felaketin ardından Lüleburgaz Deresinde hummalı çalışmalar başladı.

 Yaşanan çalışmaları ise Lüleburgazlı Aktivist Hakan Dedeoğlu da yerinde inceleyerek an be an Lüleburgaz Deresi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmakta. 

“UMARIM HER ŞEY DAHA GÜZEL OLUR”

 Hakan Dedeoğlu sosyal medya hesabından son durum hakkında yaptığı paylaşımda; “Lüleburgaz deresinde son yağışlar sonrasında yaşanan taşkın nedeniyle bozulan seddeleri onarmak ve güçlendirmek adına yapılan çalışmalar devam ediyor. Evet ben de çalışan ekibi yerinde ziyaret ederek kendilerine başarılar diledim. Devlet Su işleri ekipleri Kırklareli Kayalı köyü mevkiinden getirdikleri büyük taşları dere kenarına dökerek seddeleri güçlendiriyor. Umarım bundan sonra benzer olumsuzluklar tekrar yaşanmaz ve her şey daha güzel olur.” dedi.

 Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 21:54 tarihinde yazdırılmıştır.