Adliye’nin arkasında silahlı gençler yakalandı!

-İstanbul’dan gelmişler
Adliye’nin arkasında silahlı gençler yakalandı!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Ruhsatsız tabancanın bulunduğu otomobil ile İstanbul’un Fatih İlçesinden Lüleburgaz’a gelen iki genç, adliyenin arkasında bulunan caddede, çevik kuvvet ekiplerinin dikkati sayesinde tabanca yakalanarak gözaltına alındılar.

 

Olay dün saat 11.00 sıralarında Gençlik Mahallesi Zeliha Özbek Caddesi üzerinde meydana geldi.

 

Lüleburgaz’da bir eğlence mekanında geçtiğimiz günlerde meydana gelen silahlı kavgada 7 kişi yaralanmış 21 kişide gözaltına alınmıştı. Dün ise gözaltına alınan 21 zanlı, savcılık tarafından ifadeleri alınmak üzere Lüleburgaz Adliyesine getirildi. Adliyede çevresinde ise hem ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, hem de İl merkezinden gelen Çevik Kuvvet ekipleri Adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

 

ÇEVİK KUVVET FARK ETTİ

 

O esnada Zeliha Özbek Caddesi üzerinde bulunan bir grup Çevik Kuvvet ekipleri ise adliye tarafına seyir halinde olan 34 LS 21.. plakalı araçtan şüphelenerek aracı durdurdular.

 

Araçta bulunan Y.E. ve E.A.’nın hem üstleri hem araçları arandı. Araçta yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca bulundu.

 

Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde iki gencin İstanbul’un Fatih İlçesinden geldiklerini öğrenerek, iki genci hemen gözaltına aldı.

 

Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

 

Öte yandan Çevik Kuvvet ekiplerinin dikkati vatandaşlar tarafından takdir edildi.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 01:23 tarihinde yazdırılmıştır.