Vatandaşın baz istasyonu isyanı

Lüleburgaz Zafer Mahallesi Eskibedir Caddesi üzerinde bulunan boş alana yerleştirilen mobil baz istasyonu vatandaşların tepkisini çekti. Çevre site ve apartmanlarda ikamet eden vatandaşlar; baz istasyonunun yerleşim yerinde ve okullar bölgesinde bulunmasının kabul edilemez olduğunu belirtti.
Vatandaşın baz istasyonu isyanı  

Zafer Mahallesi Eskibedir Caddesi Hükümet Konağı yolu üzerine yaklaşık bir hafta önce kim yada kimler tarafından bırakıldığı bilinmeyen mobil baz istasyonu vatandaşlardan tepki topladı. Yerleşim yerinde bulunan bazı site ve binalara 15 metre, Bahçeşehir Koleji’ne yaklaşık 100 metre mesafede bulunan baz istasyonu endişe yarattı.

“3 gündür baş ağrısı çekiyorum”

Bölgede yaşayan bazı vatandaşlar; “ Önceliğimiz sağlığımız. Evimize 20 metre mesafede baz istasyonu istemiyoruz. Çocukalrımızı düşünüyoruz. 3 gündür kızımla beraber baş ağrısı çekiyoruz.” dedi.

DİSK Emekli-Sen Lüleburgaz Şube Yöneticisi Fahri Karagöz de “ Yerleşim yerlerine ve okullara bu kadar yakın yerde baz istasyonu konulmasına karşıyız. Demokratik hakkımızı sonuna kadar kullanacağız” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 20:11 tarihinde yazdırılmıştır.