Onlar artık yeşil sahaların gönül elçileri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ve eşi Gülseren Yaman’ın himayelerinde Kırklareli’nde de yürütülen “Gönül Elçilerine katılımlar hızla artıyor.
Onlar artık yeşil sahaların gönül elçileri  

KIRKLARELİ -  Projenin hayata geçmesi ile birlikte kısa sürede Türkiye genelinde ilk 10’a giren Kırklareli’nin Gönül Elçilerine bir destekte Kırklarelispor’dan geldi.

 

Kırklarelispor yöneticileri ve futbolcuları, 15 Şubat Cuma günü Kırklareli Valiliği Atatürk Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıyla her biri Gönül Elçisi oldu.

 

Yeşil sahalara artık sportif kimliğinin yanı sıra birer Gönül Elçisi olarak top koşturan Kırklarelispor futbolcuları, bu anlamlı katılımıyla aynı zamanda bir ilke de imza atmış oldular.

 

Kırklarelispor’lu futbolcular gönül elçisi olmak için formlarını doldurarak, formları Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’a teslim ettiler.

 

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Gönül Elçileri Projesi’nin Kırklareli İl Koordinatörü Av. Gülseren Yaman ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mihriban Arslan Büyük, Kırklarelispor yönetici ve futbolcularına bu anlamlı katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

 

Kırklarelispor yönetici ve futbolcuları da böylense anlamlı bir proje içinde yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, toplantı sonunda fotoğraf çektirdiler.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 09:36 tarihinde yazdırılmıştır.