TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ LÜLEBURGAZ ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR

Emekliler Derneği Genel Kurulu bugün
TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ  LÜLEBURGAZ ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN  DUYURULUR  

Türkiye Emekliler Derneği Lüleburgaz Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurulu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü yani bugün yapılacak.

 

Dernekle binasının da bulunduğu Özerler Mahallesi Hasanağa Çeşme Sokak No: 2 Özbek Pasajı İkinci kat Lüleburgaz adresinde bulunan Kepirtepeliler Eğitim Vakfı’nda yapılacak olan Genel Kurul saat 11.00’de başlayacak.

 

Açılış ve yoklamanın ardından divan heyeti oluşturulacak ardından saygını duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunacak.

Raporların okunup müzekkeresinin ardından yönetim ve denetim kurulu üyelerin sorularını cevaplayacak.

Raporların kabulü ve kurullara ibrasının ardından misafirlerin tanıtımı ve konuşmaları gerçekleştirilecek.

Tahmini bütçesinin görüşülmesi dilek ve temennilerinden ardından Şube Başkanı, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri ve Yedek üyeleri, Denetim Kurulu Asil Üyeleri ve yedek üyeleri seçimleri yapıldıktan sonra toplantı sona erecek.

 

Dernek Başkanı Mehmet Kaplan, gazetemize yaptığı açıklamada; “Çok adaylı genel kurul olursa izdihamı önlemek amacıyla seçimler 4. Maddeye alınabilecek. Bunu genel kurul ilanımızda duyurduk. Tüm üyelerimizi genel kurulumuza davet ediyoruz” dedi.

 

Bilindiği gibi Türkiye Emekliler Derneği Lüleburgaz Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu’nun 1. Toplantısı 14 Temmuz 2021 tarihinde yapılmak için toplanmış ancak çoğunluk sağlanamamıştı. Bugün yapılacak olan Genel Kurul toplantısından çoğunluk aranmayacak.

Ertan BAYER

        

 

          

 

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 03:47 tarihinde yazdırılmıştır.