GAZETEMİZE TEBRİK YAĞMURU

BÖLGEMİZDE ÇEVREYE ZARAR VERİP YOK ETMEYE ÇALIŞAN KURUMLARI CESURCA KALEME ALAN GAZETEMİZ YÖNETİMİNE VATANDAŞLARIMIZDAN TEBRİK YAĞARKEN, YETKİLİLER SORUMSUZ YÖNETİCİLERİ TAKİBE ALIYOR.
GAZETEMİZE TEBRİK YAĞMURU  

Özellik son dönemde yaşanan çok sayıda ‘Çevre Katliamı’ olayını cesurca kaleme alan ve gördüğü hiçbir baskıya ‘ödün’ vermeyen gazetemiz yönetimine; vatandaşlarımız ile çok sayıda kurum ve kuruluştan teşekkür mesajları geldi.

Marmara Denizi başta olmak üzere büyük bir katliama maruz kalan Marmara Bölgesi, düzensiz ve hızlı büyümenin bedelini çok ağı ödüyor.  Özellikle hukuk tanımaz çok sayıda kurum ve onların yöneticileri yarınlarımızda yarattığı büyük hasar, Kırklareli ve çevremizde de olumsuz etkilerini gösteriyor.

Son dönemde gelen yoğun şikayetleri inceleyip bunların oluşmasını sağlayan sorumsuz kurumları sütunlarına  taşıyan gazetemize, ilgili kamu kurumlarına da adeta kaynak sağlayarak, soruşturmaların açılmasına ve suçluların ortaya çıkmasına olanak sağladı.

Bir çok sorumsuz kurum ve ilgilileri hakkında inceleme başlatan yetkililer, gerekli tahkikatları başlatırken, bizlere de bu haklı gururu yaşamanın mutluluğu yetiyor.

Haber Merkezi

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 13:18 tarihinde yazdırılmıştır.