Heyecan kaldığı yerden

Kırklareli Süper Amatör Kümede ikinci devre hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak.
Heyecan kaldığı yerden
 
Ömer MUTLU - Müthiş bir heyecanın yaşandığı Süper Amatör Lig’de, Büyükkarıştıranspor yenilgisiz liderliğini sürdürürken, en yakın takipçisi İnecespor ile arasında 8 puan bulunuyor.
Ligin ikinci yarısının ilk maçında İnecespor’a konuk olacak olan Büyükkarıştıranspor’da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Deplasmandan alacağı bir galibiyet ile puan farkını açmak isteyen yeşil-kırmızılı takımda eksik oyuncu bulunmuyor.
Kırklareli 1.Amatör Küme’de ise hafta sonu birbirinden önemli ve heyecanlı maçlar oynandı. Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen Düğüncübaşıspor, İstasyon’da Çakıllıspor ile karşı karşıya geldi. Müthiş bir heyecana sahne olan karşılaşma 2-2 sona erdi. Ligde üst sıraları hedefleyen Üsküpspor’da evinde karşılaştığı Kavaklıspor’u 4-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı.
B Grubu’nda ise sadece iki maç tamamlanabildi. Evrensekiz’de oynanan ve haftanın maçı olarak nitelendirilen Karaağaçspor, Demirköyspor maçında adeta gol düellosu yaşandı. Öne geçmesine rağmen avantajını koruyamayan Karaağaçspor karşılaşmadan 4-3 mağlup ayrıldı. Lüleburgaz’da oynanan maçta ise Karakoçspor sürpriz bir sonuca imza atarak Kentspor’u 5-3 mağluo etmeyi başardı.
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 11:54 tarihinde yazdırılmıştır.