Lüleburgazspor Başkanı Canpolat’tan taraftara müjde

Bölgesel Amatör Lig 2.Bölge 6.Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Lüleburgazspor’un Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat, tüm Lüleburgazlıların kulüpte oy hakkının bulunması gerektiğini savunduklarını ve bu doğrultuda kulübe üyelik kampanyasını başlatacaklarını söyledi.
Lüleburgazspor Başkanı Canpolat’tan taraftara müjde  

Başkan Canpolat; Lüleburgaz’da 100 bin Lüleburgazspor üyesine ulaşmak istediklerini belirterek Lüleburgazlıları kulübe üye olmaya davet etti. Bu şehrin, takımının başkanını kendisinin seçme hakkı olduğuna değinen Başkan Canpolat; herkesin kulübe üye olmasını istediklerini ve taraftarın başkanını geniş katılımlı bir seçimle belirlemesini istediklerini ifade etti.

Kulüp üyeliğini senelik 100 TL olarak düşündüklerini açıklayan Başkan Canpolat; “ Lüleburgazspor marka değeri yüksek olan bir kulüp. Taraftarıyla bütünleşmeli ve üst liglere doğru başarılı bir yolculuğa çıkmalı. Bizde taraftarımızdan kopmadan bunu yapmak için buradayız.” dedi.

Lüleburgazspor Store yakında

Başkan Canpolat; Lüleburgazspor kulüp ürünlerinin satışının gerçekleşeceği bir mağaza açmak istediklerini ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini de söyledi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 09:17 tarihinde yazdırılmıştır.