Devlet Hastanesi şifa dağıtmaya devam ediyor

Gökhan KAN- Düşme sonucu Lüleburgaz Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne müracaat eden 88 yaşındaki Emine Taşkın, 7 Şubat Perşembe günü yapılan başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşturuldu.
Devlet Hastanesi şifa dağıtmaya devam ediyor
Hastanede yapılan muayene sonrası kalçasında kırık tespit edilen Taşkın, Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Cemalettin Atam tarafından ameliyata alındı. Kalçasına protez takılan Taşkın, ameliyattan bir gün sonra yürütülmeye başlandı. Cerrahi Servisinde ziyaret ettiğimiz Taşkın “ Perşembe günü ameliyat oldum, Cuma günü yürümeye başladım. Allah doktor beyden razı olsun. Beni sağlığıma kavuşturdu” dedi.
Ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Cemalettin Atam ise “  “Bizler elimizden geldiği kadar hastalarımıza yararlı olmaya çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz ameliyatı daha önce de hastanemizde yapmıştım. Ama Emine Taşkın en kısa sürede ayağa kalkan ve tedaviye en hızlı yanıt veren hastam oldu. Kendisini Salı ya da Çarşamba günü taburcu edeceğiz” dedi.
Lüleburgaz Devlet Hastanemizde böylesine başarılı ameliyatların sürmesini diliyor ve tüm sağlık personelimizi kutluyoruz.
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 08 Mayıs 2024, 05:12 tarihinde yazdırılmıştır.