“Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz”

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker; Kaynarca halkı için beldenin bugününe ve geleceğine ışık tutacak eserler bırakmak için çalıştıklarını söyledi.
“Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz”  

Kaynarca Belediye başkanı Serdar Türker; görevde olduğu süre boyunca yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Bu süre içinde Kaynarca’da 50 kişilik Yaşlı Bakım Evi, Biyolojik Arıtma Tesisi ve Kollektör Hattı, Butik Hotel, Halı Saha, Basketbol ve Voleybol Sahası, Ekrem İmamoğlu Halk Kütüphanesi, 13 adet Hizmet aracı, Kadınlar Lokali, 7 adet Çocuk Parkı, Su Festivali, 3 adet Meydan Düzenlemesi, Yazlık Düğün Alanı, Çok Amaçlı Kültür Merkezi tamamlama projesi, Mezarlıklar düzenleme projesi , Belediye Hizmet Binası projesi, Kadın Eli Yöresel Ürün Satış Yeri, Halk Ekmek, Üreten Çiftçi Yöresel Ürün Satış Yerleri, Markalaşma Çalışmaları, Avrupa Birliği Projesi , Su ve Güneşten Enerji Üretim Projesi  yapıldı.

Bunların yanı sıra Kaynarca halkı doğalgaz ile tanıştı. Kaynarca kuru fasulyesi üretimi ve tanıtımı yapılırken bölgede toprak ve mera zaferleri elde edilerek halkın kullanımına kazandırıldı.

Yapılan çalışmaların kendilerine daha çok çalışma azmi verdiğini belirten Belediye Başkanı Serdar Türker “ İş ve proje üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 11:46 tarihinde yazdırılmıştır.