Kırklarelispor, liderle berabere kaldı

Ligin formda ekiplerinden Kırklarelispor, sezonun 37.hafta mücadelesinde karşılaştığı lider Eyüpspor ile evinde 2-2 beraber kaldı. Kırklarelispor’un golleri Mert Sinan Pekesen ve Yunus Emre Yalçın’dan geldi.
Kırklarelispor, liderle berabere kaldı  

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, sezonun 37.hafta karşılaşmasında 89 puanla şampiyonluğu garantileyen Eyüpspor ile karşılaştı. Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda 2 Mayıs 2021 Pazar günü oynanan mücadeleyi Necati Selçuk Şahin yönetti. Şahin’in yardımcılıklarını ise Hacı Mehmet Ekmekyermez, Emir Kılıçarslan ve Ugurcan Gökler yaptı.

Kırklarelispor sahaya; Alp Tutar, Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü, Emre Keleşoğlu, Murat Yılmaz, Arda Hilmi Şengül, Yunus Emre Yalçın, Mert Sinan Pekesen, Emre Balkı, Davut Babur, Bahadır Taşdelen 11’yle çıktı.

Kırklarelispor’un golleri, 33. dakikada Mert Sinan Pekesen ve 71.dakikada Yunus Emre Yalçın’dan gelirken Eyüpspor’un golleri 36.dakikada Artun Akçakın ve 85.dakikada Sadık Baş’tan geldi. Kırklarelispor, alınan skorla play-off mücadelesine katılmayı garantiledi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 05:37 tarihinde yazdırılmıştır.