Kırklarelispor için son 2 hafta

Geçtiğimiz hafta Kastamonuspor’u 3-0 yenen ve topladığı 63 puanla ligde dördüncü sırada yer alan Kırklarelispor, son 2 karşılaşma için nefeslerini tuttu.
Kırklarelispor için son 2 hafta  

Karatay Termal Konyaspor’la karşılaşan Kırklarelispor, son 2 maçına çıkacak.Kırklarelispor 2 Mayıs’ta Eyüpspor, 8 Mayıs’ta da Tarsus İdman Yurdu’yla karşılaşacak. Rüyalarına çok yaklaştıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Volkan Can “Kırklarelispor olarak "Var Bir Hayalimiz" diye çıktığımız bu yolda son 2 haftaya girdik. Geldiğimiz nokta an itibariyle hayallerin ve rüyaların gerçek olmasına çok yakın.  Gerçi bizim yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı bundan sonra kimse hayal bile edemez!

Buradan açık çağrımızdır siyasilerimizden, esnafımızdan ve halkımızdan tüm şehri Yeşil Beyaz bayraklarla donatmalarını istiyoruz. Takımımıza pozitif bir enerji için gelin hep birlikte şehri yeşil beyaza boyayalım.  Bunun içinde sizlerden gelecek olan manevi desteğe özellikle futbolcu kardeşlerimizin fazlasıyla ihtiyacı var. Manevi olarak herkesin desteğini görmek istiyoruz.

Gün birlik ve beraberlik olma günüdür.YaşasınKırklarelispor Mücadelemiz.” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 10:37 tarihinde yazdırılmıştır.