“Deneyen vazgeçemeyecek”

Fevki Bey Çorba ve Kebap Salonu, 8 Nisan 2021 Perşembe günü gerçekleştirdiği açılışla İnönü Mahallesi Murat Hüdavengidar Caddesi No 73 adresinde hizmete girdi. İşletme; mumbar, şırdan, beyran çorbası ve işkembe gibi tatlarıyla öne çıkıyor.
“Deneyen vazgeçemeyecek”  

Aysun Çetiner Eren ve Volkan Eren tarafından Lüleburgaz’a kazandırılan işletme 300 metrekarelik alanda yaklaşık 10 personeli ile Lüleburgaz halkına hizmet veriyor. İşletmede birbirinden lezzetli kebap, çorba, fırın ürünleri, sakatat çeşitleri ve tatlılar Lüleburgaz halkının damak tadına uygun olarak servis ediliyor.

Eski Yaman Otel yanında hizmet veren işletmede, İskender, kebap çeşitleri, işkembe çorbası, çorba çeşitleri, , mumbar, şırdan, beyran, lahmacun, kadayıf, baklava gibi ürünler sipariş verildiği anda özel olarak yapılıyor.

“Şırdan ve mumbarı bulabileceğiniz tek yer”

İşletmenin bahçe bölümü de tatlı ve sıcak-soğuk içeceklerin servis edildiği alan olarak hizmet veriyor.  İşletme ile ilgili açıklamalarda bulunan Aysun Çetiner Eren “Bir aile işletmesi olarak aile çorba ve kebap salonu olarak hizmet veriyoruz. Çalışanlarımızla da aile ortamında keyif alarak çalışıyoruz. Konum olarak merkezi bir yerdeyiz. Lüleburgaz’da şırdan, mumbar, işkembe gibi ürünleri yapan başka bir işletme bilmiyorum. Çorbalarımız sipariş üzerine anlık yapılıyor. İç malzemeleri konularak istediğiniz zaman pişiriliyor. Böyle bir hizmette yok. Ustalarımız işinin ehli ustalar. Bir kere gelip deneyen vazgeçemeyecektir. Bundan eminim.

Otopark sorunu yok

Tatlı ve kahve için de olanak sağladık. Bahçemizde tatlı barımız var. Oradan tatlı sipariş edip kahvesini içebilir müşterilerimiz. Ayrıca sıcak ve soğuk içecek menümüz oldukça geniş. Otopark sorunumuz da yok.” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 18 Nisan 2024, 20:18 tarihinde yazdırılmıştır.