Lüleburgaz’da Ali Babacan rüzgarı

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart 2021 Çarşamba günü Kırklareli ziyareti kapsamında Lüleburgaz’a geldi. Lüleburgaz’da Köy veMahalli İdareler Muhtarlar Derneği’ne ziyaret gerçekleştirerek Lüleburgaz’ın mahalle ve köy muhtarlarıyla görüşen Babacan, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.
Lüleburgaz’da Ali Babacan rüzgarı  

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart 2021 Çarşamba günü Kırklareli’ni ziyaret etti. Babacan, Kırklareli programı kapsamında Babaeski ve Lüleburgaz’da da ziyaretlerde bulundu. DEVA Partisi Genel başkan Yardımcıları İbrahim Çanakçı ve Sanem Oktar, saat 17.00’da Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek Lüleburgaz’ın mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Genel başkan Yardımcısı Çanakçı; vatandaşla buluştuklarını belirterek Türkiye’de 3 büyük sıkıntının bulunduğunu, bunların işsizlik, hayat pahalılığı ve bunlardan kaynaklı yoksulluk olduğunu dile getirirken bunları çözümüne dair politikalar üreteceklerini ifade etti.

Türkiye’nin her rengini temsil ettiklerini, ana akım bir parti olduklarına değinirken hukukun üstünlüğü, adalet ve hayat pahalılığına odaklanacaklarını söyledi.

Daha sonra Ali Babacan’da Lüleburgaz’a giriş yaptı. Babacan’ı Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli karşıladı. Babacan daha sonra Muhtarlar Derneği’nde toplanmtıya katıldı. Babacan’ı Dernek Başkanı Yavuz İşçioğlu karşıladı.

Ali Babacan, toplantının ardından Lüleburgaz esnafını ziyaret ederek esnafın sorun ve sıkıntılarını sorarak onlarla sohbet etti.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 01:37 tarihinde yazdırılmıştır.