Derbiden gol sesi çıkmadı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta Lüleburgazspor, erteleme maçında deplasmanda Babaeskispor ile 0-0 berabere kaldı.
Derbiden gol sesi çıkmadı  

 Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta Lüleburgazspor, erteleme maçında deplasmanda Babaeskispor ile karşı karşıya geldi.
Babaeski 100.Yıl Stadı’nda oynanan müsabakaya Babaeskisporlu taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Hafta içi olmasına rağmen stadı dolduran taraftarlar, 90 dakika boyunca takımlarına destek oldular.
İki takımın da mutlak 3 puan için çıktığı mücadelede, Babaeskispor maçın ilk yarısında 3 tane net gol pozisyonundan yararlanamadı. Lüleburgazspor kalecisi Serkan, bu 3 pozisyonda kalesinde adeta devleşti. Temsilcimiz Lüleburgazspor ise, ilk yarıda rakip kalede pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Maçın ilk 45 dakikasında gol olmayınca iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.
İkinci yarıda da müthiş bir çekişmeye sahne olan Trakya derbisinde Lüleburgazspor maçın 71’inci dakikasında 10 kişi kaldı. Rakibiyle ikili mücadeleye giren Emrah, maçın hakemi tarafından kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. Kararın ardından Lüleburgazspor yedek kulübesinden itirazlar geldi. Rakibinin 10 kişi kalmasını değerlendirmek isteyen Babaeskispor bir türlü istediği fırsatları yakalamadı. Trakya derbisi olarak nitelendirilen mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi ve iki takımda hanesine birer puan yazdırdı.
Haber: Ömer MUTLU 
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 02:20 tarihinde yazdırılmıştır.