DSİ’de Lüleburgaz görüşmesi!

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Devlet Su İşleri (DSİ) 112. Şube Müdürü Nurettin Kıvrak ile biraraya geldi. Görüşmenin ana gündeminde Lüleburgaz deresinin ıslahı, alternatif yola yapılacak köprüler ve Lüleburgaz’ın uzun yıllar su ihtiyacını karşılayacak projeler görüşüldü.
DSİ’de Lüleburgaz görüşmesi!  

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli Lüleburgaz’ın dere ıslahı başta olmak üzerepek çok önemli konuyu görüşmek üzere DSİ 112. Şube Müdürü Nurettin Kıvrak’labuluştu. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Lüleburgaz için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

 

Dere ıslahı konuşuldu

 

Başkan Gerenli, özellikle son taşkınlardan sonra Lüleburgaz halkının merakla beklediği dere ıslahından alternatif yola yapılacak köprülerden, Lüleburgaz’ın içme suyu ihtiyacıyla ilgili yapılacak yatırımlara kadar çok sayıda konuyu görüştü. Kıvrak, Lüleburgaz Deresi üzerinde başlayacak alternatif yol güzergahındaki köprülerin yapımının ardından dere ıslahıyla ilgili çalışma başlatacaklarını söyledi.

 

İçme suyu projeleri de görüşüldü

 

Başkan Gerenli ile Kıvrak arasında samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde Lüleburgaz’ın içme suyu ihtiyacına yönelik yatırımlar da görüşüldü. Halihazırda içme suyu ihtiyacının tamamını yeraltı sularından karşılayan Lüleburgaz’ın uzun yıllar su ihtiyacını ortadan kaldıracak önemli projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. 

 

Başkandan iş birliği mesajı

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gerenli ise iş birliği mesajı verdi. Başkan Gerenli, “Nurettin Kıvrak’laönümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan alternatif yol güzergahındaki iki köprü, Lüleburgaz Deresi'nin ıslahı ve kentimizin önümüzdeki süreçte içme suyu ihtiyacını karşılayacak projeler ve yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Çözüm bekleyen önemli sorunlarımız için tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber Ertan BAYER  Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 22:59 tarihinde yazdırılmıştır.