“Keyif Et Mangal” açıldı

Keyif Et Mangal Lüleburgazlıların hizmetine girdi.
“Keyif Et Mangal” açıldı
Kocasinan Mahallesi Küçük Sokak No: 18/1 adresinde hizmet verecek olan Keyif Et Mangal, 1 Şubat Cuma günü saat 12:00’de yapılan bir törenle hizmete açıldı.
Açılış törenine Belediye Başkanı Emin Halebak, Başkan Yardımcıları Kevser Özkan ve Hüseyin Kırcıoğlu, Elektrikçiler Odası Başkanı Yılmaz Özeltin ve çok sayıda Lüleburgazlı
Vatandaş katıldı.
Törende koç kesiminin ardından Başkan Halebak bir konuşma yaparak işletme sahipleri Tevfik Ateşer ve İsmail Sülü’ye bol kazançlar diledi. Halebak “ Açmakta olduğumuz nezih mekânın sizlere bol kazançlar getirmesini ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Trakya halkı et yemesini sever. Vereceğiniz güzel hizmet ile bir değil birçok şube oluşturmanızı diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Başkan Halebak, açılış kurdelesini işletme sahipleri ve eşleri ile birlikte keserek mekânı resmen hizmete açtı.
İşletme sahipleri Tevfik Ateşer ve İsmail Sülü, tüm et ürünlerinin kasap usulü kilo ile satışa sunulacağını ve mekânlarında Hamitabat Kooperatifi ürünlerinin kullanıldığını belirterek tüm Lüleburgazlıları mekânlarına davet ettiler.
Mekânın gezilmesinin ardından misafirlere verilen kokteyl ile açılış sona erdi. Gökhan KAN
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 27 Nisan 2024, 08:04 tarihinde yazdırılmıştır.