Toplu İş Sözleşmeleri için görüşmeler başladı

Disk'e Bağlı Genel-iş Sendikası Trakya Şubesi Lüleburgaz Belediyesi İş Yeri Temsilciliği ile Lüleburgaz Belediyesi arasındaki Toplu Sözleşme Görüşmeleri 1 Şubat Cuma günü Belediye Toplantı Salonu’nda yapılan ilk toplantı ile başladı.
Toplu İş Sözleşmeleri için görüşmeler başladı
Disk Genel İş Trakya Şube Başkanı Salim Şen ilk toplantı öncesi yaptığı açıklamada “ 2013-2014 olmak üzere iki yıllık yapılacak sözleşme 85 üyemizi kapsayacak. İlk toplantımızı bugün yapacağız ve altmış gün zarfında sözleşmeyi imzalamayı planlıyoruz. Sözleşme ile işçilerimizi enflasyon altında ezdirmeyecek bir şekilde ekonomik ve sosyal şartların iyileştirilmesini planlıyoruz” dedi.
Bölgede süren görüşmeler hakkında da bilgi veren Şen “ Babaeski Büyük Mandıra, Kavaklı, Demirköy ve Saray Belediyeleri ile görüşmelerimiz sürüyor. Edirne’de de İpsala, subaşı ve Küplü Belediyeleri ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Yeni Muhacır, Esedçe ve Hacı Köy Belediyeleri ile ise sözleşmeler yapıldı ve imzalar atıldı” dedi.
Lüleburgaz Belediyesi’nde yapılan ilk toplantıya Trakya Şube Başkanı Salim Şen, Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Arda, İşyeri Temsilcileri Çiğdem Özyürek ve Meral Köprülü, Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan katıldı. Toplantıya Başkan Yardımcısı Özkan’a Meral Köprülü tarafından çiçek verilmesi ile başlandı.Gökhan KAN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 05:53 tarihinde yazdırılmıştır.