3 puan 3 golle geldi

Kırklarelispor, deplasmanda karşılaştığı Denizli Belediyespor takımını 3-0 mağlup ederek, ikinci yarıya galibiyetle başladı.
3 puan 3 golle geldi
Spor Toto 2.Lig’de mücadele eden Kırklarelispor, ikinci yarının açılış maçında deplasmanda Denizli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. ligin ikinci yarısında oynadığı ilk maça transferlerinden yoksun çıkan yeşil-beyazlı takım, 23’üncü dakikada Hakan ile öne geçti. Golün ardından baskısını arttıran Kırklarelispor’un, 24’üncü dakikada kazandığı penaltıyı Lokman gole çevirdi ve skoru 2-0’a getirdi. penaltı pozisyonunda Denizli Belediyespor futbolcusu Ömer kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Maçın ikinci yarısında 10 kişi kalan rakibi karşısında rahat bir oyun oynayan yeşil-beyazlı takım, ikinci 45 dakikada farkı arttırmak için rakip kalede pozisyonlar yakaladı ancak değerlendiremedi. Kırklarelispor maçın uzatma dakikalarında Serdar’ın attığı golle maçtan 3-0 galip ayrıldı. Yeşil-kırmızılı takım ligin ilk maçında evinde karşılaştığı Denizli Belediyespor maçında rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı. Kırklarelispor deplasmanda aldığı bu galibiyet ile puanını 28’e yükselterek 6’ncı sıraya çıktı.
Maçın ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, “Ligin ikinci yarısına müthiş bir başlangıç yaptık. Sahada ter döken tüm futbolcularımı tebrik ediyorum. Takıma kazandırdığımız transferlerle birlikte ligin ikinci yarısında bomba gibi bir takım olacağız. Hedefimiz olan Bank Asya yolunda da emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
Ömer MUTLU
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 22:17 tarihinde yazdırılmıştır.