Fenerbahçeliler kahvaltıda bir araya geldi

Lüleburgazlı Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ve Fenerbahçe taraftarlar, dernek yönetim kurulunun düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Lüleburgazlı Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Orkun Anık, dernek olarak Lüleburgaz'da Fenerbahçe ruhunu yaşatmaya ve geliştirmeye gayret gösterdiklerini belirtti.
Fenerbahçeliler kahvaltıda bir araya geldi
Yeni bir yönetim kurulu oluşturduklarının altını çizen başkan Anık, Fenerbahçe’nin sadece bir spor kulübü değil aynı zamanda Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek hedef ve projeleri hakkında şunları söyledi.
Anık, Bunun getirdiği sorumlulukla daha önceki yönetimler döneminde başlayan kan bağışı, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı, burs gibi sosyal sorumluluk projelerine devam etmek istiyoruz.
Fenerbahçelilik çok önemli bir kimlik ve insanları yakınlaştıran bir bağdır. Lüleburgaz’da ki Fenerbahçelilerin birbirlerini tanımasını, beraber maç seyretmesini, stadımıza gitmek, şampiyonlukları kutlamak gibi aktiviteleri mümkün olduğunca
bir arada yapmalarını sağlamak istiyoruz.
Derneğimize üye olmanın gönüllükten öte avantajlarını oluşturmak amacıyla Lüleburgaz’ın belli başlı yerel işletmelerinde çeşitli oranlarda indirim alarak, derneğe üye olan aidat borcu bulunmayan üyelerimiz anlaştığımız yerlerde ki işletmelerden yaptıkları alış verişlerde indirim uygulamak ve en önemlisi dernek yönetimi olarak Lüleburgaz’a bir dernek lokali kazandırmak en büyük arzumuz" diye konuştu.
Fenerbahçeliler Derneği'nin verdiği kahvaltıya Lüleburgazlı Fenerbahçeliler Derneği Başkanı C.Orkun Anık, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve çok sayıda Fenerbahçe taraftarı katıldı. Ömer MUTLU
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 12:43 tarihinde yazdırılmıştır.