İP’ye 20 Yeni Üye

İşçi Partisi Lüleburgaz Teşkilatı’nca 27 Ocak Pazar günü saat 10:30’da Işıklar Çay Bahçesi’nde kahvaltılı bir toplantı düzenlendi. İP Lüleburgaz İlçe Başkanı Hüseyin Baskın toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada “ Son günlerde partimize olan yönelimler giderek artmaktadır. İlçemizde de yeni katılımlar yaşanırken bizler de hem yeni üyelerimize rozet takmak hem de eski üyelerimizle birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına böyle bir kahvaltılı toplantı düzenledik” dedi.
İP’ye 20 Yeni Üye
Kahvaltılı Toplantıya, Merkez Karar Kurulu Üyesi Tekirdağ İl Başkanı Zafer Şen, İP Kırklareli İl Başkanı Halil Göçen, Genel Merkez Sendikalar Masası Sekreteri Erdal Demirkan, Öncü Kadın Kırklareli İl Başkanı Nevriye Mutluer Demirkan, Trakya Örgütlenme Sorumlusu Hayri Çaktı, Lüleburgaz İlçe Başkanı Hüseyin Baskın, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, TGB ve partililer katıldılar.
Hüseyin Baskın “ Kemalist devrimi kurtarmak için tek çareyiz”
Yaklaşık altmış partilinin katıldığı toplantıda açılış konuşmasını İlçe Başkanı Hüseyin Baskın yaptı. Baskın konuşmasında “ Gün İşçi Partisi günüdür, devrim günüdür. 40 yılı aşkın bir zamandır bugünlere hazırlanan partimiz, yıkılmaya çalışılan Kemalist Devrimi kurtarmak için tek çaredir. Bugün burada birlik ve beraberlik içinde bunu haykırmak ve aramıza yeni katılacak arkadaşlarımıza hoş geldin demek için toplandık. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.
Zafer Şen “ Milliyetçisinden Kemalistine herkesin buluşma noktası İP’dir”
Tekirdağ İl Başkanı Zafer Şen ise konuşmasında “ Ülkemiz Kemalist Devrimi terk ettiği için bugünlere gelmiştir. İP’den başka siyaset yapılacak yer kalmamıştır. Milliyetçisinden Kemalistine herkesin buluşacağı tek çatı bizim partimizdir. 10 Kasım’larda ve milli bayramlarımızda insanlarımızı bir araya getiren tek parti olarak,  Avrupa’da örgütlü tek parti olarak vatanımızı tarikatlara böldürmeyeceğiz” dedi.
Halil Göçen “ Partimiz çıkar gözetmeyen insanlardan oluşuyor”
Kırklareli İl Başkanı Halil Göçen de konuşmasında yeni üye olan katılımcılara hoş geldiniz diyerek partisinin çıkar gözetmeyen insanlardan oluştuğunun altını çizdi.
Konuşmaların ardından partiye yeni katılan 20 üyeye rozetleri törenle alkışlar altında takıldı.
Gökhan KAN
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 01:26 tarihinde yazdırılmıştır.