8 Kasım’da Sertifika Töreni yapıldı

8 Kasım Ortaokulu’nda Aile İçi Eğitim kursuna katılan öğrenci velilerine sertifikaları verildi.
8 Kasım’da Sertifika Töreni yapıldı
Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce, Okul Müdürü Gürdal Aksoy, Ramazan Yaman İlkokulu Müdürü Cengiz Yeşil, Gereral Ferhat Akat İlkokulu Müdürü Necmettin Ayçiçek, öğretmen ve veliler katıldılar.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İnce törende yaptığı konuşmada “ Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında artık okullarımız öğrenci velilerine de hizmet vermeye başladı. Bunun artarak devam etmesi tek dileğimizdir. Bugün burada velilerimizin tamamladıkları eğitim kursu neticesinde kendilerine sertifikalarını vermek için toplandık. Bütün velilerimizi ayrı ayrı kutluyorum. İleriki tarihlerde de kursların farklı guruplarla devam etmesini diliyorum” diyerek Okul Müdürü Gürdal Aksoy ve Kurs Öğretmeni Çiğdem Sarı’yı da kutladı.
Okul müdürü Aksoy da yaptığı konuşmasında “ Okulumuzda ahşap boyama, ebru ve taekvondo kurları sürmektedir. Bundan böyle talep geldiği sürece de velilerimize yönelik kurslarımız da devam edecektir. Biz 8 Kasım Ortaokulu olarak hem akademik alanda hem sosyal alanda başarılı örnek bir okul olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek 8 hafta süren 7-19 yaş arası gençlerin problemlerinin anlatıldığı kursa katılan velileri kutladı.
Anneliğin ve aile olamanın güzelliğini ve anlamını anlatan sunumun izlenmesinin ardından
Hayrettin İnce, öğrenci velilerine sertifikalarını takdim etti.
Tören, 25 Ocak Cuma günü saat 13:30’da Konferans Salonu’nda yapıldı. Gökhan KAN
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 12:42 tarihinde yazdırılmıştır.