Raşit Şişman’dan “Çilek” isimli kolonya

Lüleburgazlı genç girişimcilerden Raşit Şişman, ekip arkadaşları birlikte Lüleburgaz’a bağlı Alacaoğlu köyünde üretmeye başladığı Çilekler ve açtığı Çilek Kafe ile ününü tüm Trakya ile Türkiye’nin bir kısmına duyurmuştu.
Raşit Şişman’dan “Çilek” isimli kolonya  

Alacaoğlu, köyünde Lavanta, Ahududu üretimi de yapan Raşit Şişman şimdi de kendi tarlasında ürettiği Lavantalardan kolonya üreterek ismini de Çilek Kafe’den esinlenerek “Çilek” koydu.

Lüleburgaz’da bulun Sendikaları ve Oda Başkanlarını ziyaret ederek ürettiği Çilek marka lavanta kolonyalarının numunelerini hediye eden Raşit Şişman saat 12.00’de de Kristal İş Sendikası  Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş’ü ziyaret ederek Çilek Kolonyası’nı tanıttı.

Raşit Şişman’a ziyareti sırasında Şişe Cam İşçisi olan CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi ve Kristal İş Sendikası Genel Merkez Yöneticisi Oğuz Kaan Kozar da eşlik etti.

Raşit Şişman, “Çilek” marka kolonyanın Lüleburgaz’ın yerli markası olduğunu belirten çok yakında Lüleburgaz’ın her yerinde satılmaya başlanacağını söyledi.

Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş de ziyareti nedeniyle Raşit Şişman ve Oğuz Kaan Kozar’a teşekkür ederek böyle bir çalışmadan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 11:24 tarihinde yazdırılmıştır.