23 bin 339 öğrenci karne alacak

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce, karne sevinci yaşayan öğrencileri kutlayarak iyi bir tatil geçirmelerini diledi.
23 bin 339 öğrenci karne alacak
2012-2013 Öğretim yılı 1. Kanaat Dönemi’nin 25 Ocak Cuma (bugün) sona ereceğini ve 11 Şubat 2013 Pazartesi günü 2. Kanaat Döneminin başlayacağını belirten İnce “ 8412 İlkokul öğrencimiz, 7744 Ortaokul ve 6908 Lise öğrencimiz Cuma günü itibarı ile karnelerini almış olacaklar. ( Toplam 23 Bin 339 Öğrencimiz karne alacak) Karneler, çocuklarımızın bu dönem içinde yapmış oldukları çalışmaların performanslarının bir göstergesidir. Çalışan, gayret gösteren öğrencilerimiz ödüllendirilmişlerdir. Yeterli çalışmayı gösteremeyen öğrencilerin bazı derslerinde düşük not almış olabilirler. Bu öğrencilerimizin de inşallah 2. Dönemde bu eksikliklerini gidererek başarıya ulaşacaklarına inanıyoruz. Tüm anne ve babaların çocuklarına sevgi ve şefkatle yaklaşmalarını, kendi çocuklarını başkalarının çocuklarıyla kıyaslamamalarını, onlara destek olduklarını hissettirmeleri bizim için yeterlidir” dedi.
Karne sevinci yaşayan öğrencilere de seslenen İnce “ Yavrularımızın bu tatillerini iyi değerlendirmelerini, bol bol kitap okuyup sosyal ve kültürel aktivitelerine devam etmelerini istiyoruz. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyor sağlık ve başarılar temenni ediyorum” dedi.
Gökhan KAN
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 16:29 tarihinde yazdırılmıştır.