Avrupa’ya örnek oluyoruz

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Fransa’nın başkenti Paris’te Yerel Demokrasi Haftası ile ilgili örnek bir sunum yapacak.
Avrupa’ya örnek oluyoruz
Avrupa Konseyi’nden gelen davetle 28 Ocak Pazartesi günü Paris’te yapılacak 2012 yılı Yerel Demokrasi Haftası koordinasyon toplantısına katılacak olan Başkan Halebak, yapılacak olan etkinlikte kısa bir konuşma yapacak. Halebak bunun yanı sıra, Lüleburgaz’a Yerel Demokrasi Haftası etkinlikleri ile ilgili de örnek bir sunum gerçekleştirecek. Halebak tarafından yapılacak olan bu sunum, diğer şehirler ve topluluklar için örnek gösterilecek.
Avrupa Konseyi’nden gelen yazıda, “Lüleburgaz kentinin 2012 yılı Yerel Demokrasi Haftası aktif katılımlı etkinliklerinizi gerçekten çok takdir ettik. Şehriniz tarafından düzenlenen faaliyetlerin kalitesinin ve sayısının etkileyiciliği sizi, “12 Yıldız Kent” ruhunu somut mesaj olarak veren ve bu haftanın en olumlu ilham verici konumunda yapmaktadır. Biz diğer şehirler ve topluluklar için örnek olarak Lüleburgaz’ı kullanmak istiyoruz” ifadeleri yer aldı. Ömer MUTLU
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 16:37 tarihinde yazdırılmıştır.