Çarıkçı “Aday değilim”

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi Naci Çarıkçı dün düzenlediği basın toplantısından 16 Şubat 2013 tarihinde yapılacak olan seçimlerde aday olmadığın söyledi.
Çarıkçı “Aday değilim”
 Çarıkçı “2009 yılında yapılan seçimlerde son kez aday olduğumu söylemiştim.   Kendi isteğimler bıraktığım için düğüne gider gibi mutluyum. Bana 26 yıllık görev sürem içerisinde destek olan tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi Naci Çarıkçı dün düzenlediği basın toplantısından 16 Şubat 2013 tarihinde yapılacak olan seçimlerde aday olmadığın söyledi.
Görevi kendi isteği ile bırakmaktan büyük mutluluk duyduğunu da belirten Çarıkçı “1987 Yılından bu güne kadar 26 senedir ifa ettiğim Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığım süresince şahsıma destek veren odamıza kayıtlı tüm sanayici ve tüccar arkadaşlarıma, görev yaptığım sürece birlikte çalıştığım oda meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerime, hizmet verdiğim süre içinde birlikte çalıştığım tüm oda personelime, iI ve ilçe mülki amirlerimize, ilçe ve belde belediye başkanlarımıza, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde kardeş kuruluşumuz olan Ticaret Borsamıza, İlçemizde faaliyet gösteren tüm oda ve derneklerimize ve bu kurumlarda hizmet eden tüm yetkili personele, yaptığımız hizmetlerin oda üyelerimize ulaşmasını sağlayan çok kıymetli basın mensuplarımıza ve yerel radyo yetkililerine, şahsıma ve odamıza vermiş oldukları hizmet ve desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilir, şükranlarımı arz ederim.
Ayrıca; iki dönemdir Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyinde görev aldığım konsey üyesi arkadaşlarıma, üst kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin birlikte çalıştığım tüm Yönetim Kurulu başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine, özellikle son iki dönemdir birlikte çalıştığım, konseyinde yer aldığım çok kıymetli Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve T.O.B.B. çalışanlarına şahsıma ve Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odamıza vermiş oldukları destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.
Bu duygu ve düşüncelerle bu güne kadar görev yaptığım Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi en iyi şekilde hizmet verdiğim ve ifa ettiğim inancıyla bırakıyorum.
16 Şubat 2013 günü yapılacak olan seçimlerde tekrar aday olmayacağımı odamıza kayıtlı tüm üyelerimize ve Lüleburgaz kamuoyuna beyan eder, yapılacak olan seçimlerin odamıza, ilçemize, ilimize ve ülkemiz açısından hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz eder, aday olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.” Dedi.
Ertan BAYER
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 09 Mayıs 2024, 20:35 tarihinde yazdırılmıştır.