Kırıkköy’de kurdele töreni

Kırıkköy’de hizmette kazandırılan araçlar için düzenlenen kurdele ve kurban kesme töreninde bir konuşma yapan Kırıkköy Belediye Başkanı Abdurrahman Gürkan “Görev yaptığımız süre içerisinde beldemizi köy olmaktan çıkarıp adeta ilçeye çevirdik. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Kırıkköy’de kurdele töreni
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen çevre yatırımları açılışı ve temizlik-denetim araçları dağıtımı töreni geçtiğimiz hafta yapılmıştı.
 Törende Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkköy Belediyesine tahsis elden Hizmet aracını Kırıkköy Belediye Başkanı Abdurrahman Gürkan’ a bizzat kendisi teslim etmişti.
Kırıkköy Belediye Başkanı Abdurrahman Gürkan Kırıkköy Belediyesi’ne verilen aracı geçtiğimiz Cuma günü beldeye getirmişti.
Hizmet aracı için dün Kırıkköy’de Kurban Kesme ve Kurdele Töreni düzenlendi. Törene AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, Kadın Kolları Başkanı Hazel Yılgiden, Lüleburgaz İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Eski Kırklareli İl Başkanı Hüsmen Terkin katıldı.
Törende bir konuşma yapan Kırıkköy Belediye Başkanı Hüsmen Terkin “Görev yaptığımız süre içerisinde beldemizi köy olmaktan çıkarıp adeta ilçeye çevirdik. Çalışmalarımız devam edecek” dedi. Ertan BAYER
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 15:39 tarihinde yazdırılmıştır.