Şampiyonlardan İnce’ye ziyaret

Balıkesir’de 14-16 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Genç Erkekler Futbol Turnuvası’nda ilimizi en iyi şekilde temsil edip şampiyon olan Ticaret Meslek Lisesi Futbol Takımı ve İl Şampiyonu Bayan Voleybol Takımı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce’yi makamında ziyaret ettiler.
Şampiyonlardan İnce’ye ziyaret
Okul Müdürü Mehmet Balaban ve Beden öğretmeni Kaan Okan ile birlikte Şampiyonları kabul eden İnce, her iki takımın oyuncularını da kutlayarak daha büyük başarılara imza atmaları konusunda kendilerinden söz aldı. İnce “ Spor başarıları yanında derslerinizi de aksatmamanızı istiyorum. Sakın dersleri boşlamayın çünkü sporun zekâ ile birleşmesi daha büyük başarıların gelmesini sağlar. Atatürk’ün “ Ben sporcunun zeki ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü de kendinize örnek alın.  Bu arada rakiplerinizi gözünüzde ne çok büyütüp korkun ne de hafife alın. Bunların sonu da her zaman hüsrandır” diyerek öğütlerde bulundu.
Beden Öğretmeni Okan, Bayan Voleybol Takımı’nın 11-14 Şubat tarihleri arasında Kırklareli’de oynanacak Grup Maçlarına hazırlandığını, Erkek Futbol Takımı’nın ise Mart veya Nisan aylarında oynanacak Türkiye Yarı Finalleri için hazırlıklarını sürdürdüğünü belirtti.
Okul Müdürü Mehmet Balaban da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne kendilerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Gökhan KAN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 12:07 tarihinde yazdırılmıştır.