KÖY-DES bütçesi belli oldu

Lüleburgaz Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği(KÖY-DES) Toplantısı 25 Kasım 2020 Çarşamba günü 14.00’da Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.
KÖY-DES bütçesi belli oldu  

Toplantıya Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, İl Genel Meclis Üyeleri Saygun Ersin, Hüseyin Tuzcu, Yeşim Girgin, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Erkan Alkan ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda Birlik Müdürü Erkan Alkan, birliğin çalışma programı okuyarak muhtarlarla paylaştı. 2021 yılı içinde köylerde yol yapımı ve içme suyu sağlanması için gerçekleştirilecek çalışmalara ağırlık verilecek.

Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2021 Yılı için teklif edilen 8 milyon 942 bin 980 TL bütçesi kabul edildi. 2022 yılı için teklif edilen tahmini bütçe 9 milyon 390 bin 129 TL, 2023 yılı için teklif edilen tahmini bütçe ise 9 milyon 859 bin 635, 45 TL oldu.

 Toplantıda konuşan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu, muhtarlara Sosyal Vefa Destek Grubu olarak pandemi döneminde gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür etti.

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ise “Muhtarlarımız bu zor süreçte çok büyük sorumluluk aldı. Taşın altına elini sokmaktan öte taşın altına girdi. Hepsine teşekkür ederim. Yorulsak ta aynı hassasiyetle çalışacaklarını düşünüyorum. “ dedi.

Koronada durum stabil

Kaymakam Yüce koronanın ilçemizdeki durumuyla ilgili de “Korona virüste yatay seyrediyoruz ancak buna rağmen ciddi bir hasta sayımız var. 5 gündür aynı seviyedeyiz. 5 gün daha böyle seyredip sonrasında vaka sayısında azalma bekliyoruz. Lütfen vatandaşları uyaralım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım” diye konuştu.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 22:06 tarihinde yazdırılmıştır.