Her Dem Sanat Evi büyük ilgi görüyor

Her Dem Sanat Evi’nde düzenlenen birbirinden güzel ve çeşitli kurslar Lüleburgaz halkının yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.
Her Dem Sanat Evi büyük ilgi görüyor  

Gördükleri ilgiden son derece mutlu olduklarını belirten İşletme Sahibi ve aynı zamanda Cam Seramik Öğretmeni Pınar Çıdar devam eden kurslar hakkında bilgiler verdi. 
Her Dem Sanat Evi’nde Ebru, Bale, Dans ve Resim Kurslarının hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri 4-7 yaş gurubu çocuklara yönelik sürdüğünü belirten Çıdar “ Sağlık sorunu bulunan bayanlar için de Pilates Kursu düzenliyoruz. Bunun yanında Seramik, kağıt ve ahşap Rölyef Kurslarımız var. Haftanın her günü cam seramik kurslarımıza Ekin Atölyesi’nde devam etmekteyiz. 2-4 yaş arası çocuklarımız için sıkılmalarını önlemek ve verimi arttırmak adına tüm kurslarımızın yer aldığı karma bir etkinlik düzenledik. Salı günleri Tango Asistanımız ve aynı zamanda tiyatro öğretmenimiz olan Çiğdem Banalı nezaretinde Tango Kurslarımız sürmektedir” dedi. Gelecek planlamalar hakkında da bilgiler veren Çıdar “ 23 Nisan öncesi ve sonrasında belirlenecek tarihlerde Her Dem Sanat Evi olarak etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu etkinlikte çocuklar için dans ve tiyatro gösterilerimiz yer alacak. Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için de ti- yatro gösterisi ve Cam Seramik Sergisi planlıyoruz” dedi.
Gökhan KAN
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 20:22 tarihinde yazdırılmıştır.