VATAN PARTİSİ LÜLEBURGAZ YENİ YERİNDE

Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı yeni yerine taşındı.
VATAN PARTİSİ LÜLEBURGAZ YENİ YERİNDE  

Olumsuz koşullar nedeniyle yeni bir yer arayışındaki Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Yıldırım Mahalesi Turgutbey Caddesi Cihangir Sokak No: 2/4 Lüleburgaz adresindeki yeni yerinin açılışı önceki gün yapıldı.

Koranavirüs (Kovid-19) nedeniyle üyelerin davet edilmediği açılışa Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı ve MKK Üyesi Erdal Demirkan, İl Sekreteri Halil Göçen, İl Yön. Kur. Üyesi Servet Şenyiğit, Merkez İlçe Başkanı Hayal Bumin, Lüleburgaz İlçe Başkanı Şaban Kızıltan ve İlçe Yönetim  Kurulu  Üyesi Özcan Başarır’ın katıldı.

Açılışta Vatan Partisi’nin öncü parti olduğu vurgulandı.

Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan yaptığı açıklamada;“ Halka doğruları söyleyen tek parti Vatan Partisi’dir, AKP ülkeyi yönetemiyor dedik. FETÖ ile birlikteliklerinin yanlış olduğunu belirttik. Genel Başkanımız Doğu Perinçek AKP bu politikalarını değiştirecek demişti, Kemal  Derviş ve Ali Babacan’ların sıcak para politikaları bitecek, üretim politikalarına geçilecek demişti. Vatan Partisi öncü partidir. Trakya halkının kafası karışmış olabilir. Mücadelemiz her şeyi açıklığa kavuşturacaktır. Kıdem tazminatı konusunda sendikaları uyardık ve ikna ettik. Verilen mücadele sonucunda AKP Hükümeti yasadaki maddeleri çekti. Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı yeni yerinde öncü, atılımcı mücadelemizde daha etkin olacağına inanıyoruz.” dedi. 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 18:45 tarihinde yazdırılmıştır.