Gelecek Partisi’nde Başkan Ufuk Şahin

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi’nin Lüleburgaz Kurucu İlçe Başkanlığına Ufuk Şahin getirildi.
Gelecek Partisi’nde Başkan Ufuk Şahin  

Kurulduğu günden itibaren hızla örgütlenen Gelecek Partisi’nde Lüleburgaz İlçe Başkanı belli oldu. Siyasi olarak hareketli günlerden geçen Lüleburgaz’da Gelecek Partisi Kurucu İlçe Başkanı Ufuk Şahin oldu. Şahin, 5 Kasım Perşembe günü  İl Başkanı Esat Genç ve Teşkilat Başkanı Mehmet Yıldız’dan mazbatasını alarak resmen görevine başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Kurucu İlçe Başkanı Ufuk Şahin “Değerli büyüklerim, Kıymetli arkadaşlarım, Saygıdeğer Lüleburgazlılar

Almış olduğum siyasi bir kararı sizlerle paylaşma gereği duyuyorum. Büyük çoğunluğunuzun takip ettiği ve bildiği üzere 2018 yılında kendi isteğim ile siyasete ara vermiş , işlerime yoğunlaşmıştım.

Son bir aydır yaşanan gelişmeler ve görüşmeler sonucunda bu akşam itibariyle Gelecek Partisi Genel Sekreteri Şenol Gürşan vasıtasıyla ve Sayın Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulan Gelecek Partisi Luleburgaz Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım.

Siyasete başladığım günden bugüne kadar üzerimde önemli emekleri olan gönlü geniş arkadaşlarla, hiç bir menfaat beklemeden yardımıma koşan mahalle başkan ve yönetimleriyle, pırıl pırıl gençlerle, fedakar kadınlarımızla çalışma imkanı buldum ve her zaman onlarla çalışmaktan onur ve mutluluk duydum.

Bu süre zarfında kimseye karşı olumsuz bir düşüncem ve kırgınlığım olmadı, bundan sonra da olmayacaktır.

Benim için her zaman nezaket ve dostluklar siyasi görüşlerden daha önemli oldu.

Yarın itibariyle Gelecek Partisi’nde siyasi çalışmalarıma başlayarak aynı eskiden olduğu gibi sizleri dinleyecek, telefonlarınıza dönecek, sizlerle dertlenecek, sizin sevinçlerinize ortak olmaya çalışacağım.

Ortak değerlerimize saygılı olan, toplumun her kesimi ile konuşabilen, terörün her türlüsü ile arasına mesafe koyan ve siyaset vasıtası ile memleketine hizmet etmek isteyen herkese, partisi ve görüşü ne olursa olsun telefonumuz da ,kapımız da, gönlümüz de açık olacaktır. Davet edildiğimiz her yere gidecek, herkesi davet edecek,  yeniden mahallelerde, caddelerde, kıraathanelerde, ev ziyaretlerinde buluşacağız.

Birlikte yaşadığımız tüm kesimlerin ortak GELECEĞİNİ inşa etmek adına atılmış bu adımda, “Luleburgaz İlçe Kurucu Heyetimiz” ile birlikte, arzu eden tüm hemşehrilerimizle çalışmaktan onur ve mutluluk duyacağız.

Allah hakkımızda hayırlısını eylesin.” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 16:37 tarihinde yazdırılmıştır.