CHP İLÇE ÖRGÜTÜ’NE ZARURİ AÇIKLAMAMIZDIR

“20 EKİM 2020 SALI GÜNÜ GAZETEMİZDE YAPILAN BİR HABERE İSTİNADEN, “KINAMA” YAZISI YAYINLAYAN CHP LÜLEBURGAZ İLÇE ÖRGÜTÜ GERÇEKLERDEN UZAK BİR TUTUM SERGİLEDİ.”
CHP İLÇE ÖRGÜTÜ’NE ZARURİ AÇIKLAMAMIZDIR  

Murat Mahir ALTAN

 20 Ekim 2020 Salı günü şahsımın kaleme aldığı “CHP’DE NELER OLUYOR?” başlıklı bir yazımız yayımlandı.  Yazının yayımlandığı tarihten 4-5 gün sonrasında 24 Ekim 2020 Cumartesi günü bir kınama yazısı servis edildi.  Fotoğraflarda İlçe Örgütü, imzada Kadın Kolları’na ait kınama yazısında; yaptığımız eleştiri ve iddiaların yalan olduğu, ‘Çamur at izi kalsın’ gibi bir uygulama olduğu, kendilerinin nerede ise hiçbir sorununun olmadığı açıklandı.  Hatta bir ‘tık’ ileri de gidilerek, şahsımın gazetecilik yapmadığı da belirtildi.

Onlarca insanın ekmek yediği 59 yıllık bir tarihe sahip gazetemiz, 28 yıldan beri tarafımdan yönetiliyor.  Ne kadar kabul edersiniz, ya da etmezsiniz bilemem ama maalesef böyle bir gerçek var.  Hem de bol ödüllü bir geçmiş ile.

Gelelim ‘YALAN’ dediğiniz ‘KINAMA’  yaptığınız yazımızın ana başlıklarına.

Ne diyorduk yazımızda hatırlayalım. Altı ana başlıktan ibaret yazımızda şu değerlendirmeler vardı.  

1-) “CHP Evrensekiz belde teşkilatı bir türlü kurulamıyor.  Evrensekiz Belediye Başkanı Sn. Mustafa Nalbant partiden istifa etti. Kendisi yaptığı açıklamada; ‘Parti yöneticilerinden kendisini bir tek Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’ın aradığını ve diğer hiçbir parti yetkilisinin kendisini aramadığını destek bulamadığını’ söyledi. Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer  ve İlçe Başkanı Devrim Gündüz’ün kendisine hiçbir surette ulaşmadıklarını belirtti.”  DEDİK.

 Sayın Başkan Mustafa Nalbant, sayenizde istifasının ardından AK Parti’ye geçti. Yoksa haberiniz olmadı mı?

2-) “CHP Lüleburgaz İlçe Gençlik Kolu Başkanı Koray Lütfü Kozar aniden görevinden istifa etti. Sadece bir iki cümle ile bu istifa geçiştirildi. Konuyla ilgili çeşitli söylentiler ve çalkantılar var. Toplantılar yapılmadığı için üyeler huzursuz.” DEDİK.

Gençlik Kolları Başkanı yoksa istifa etmedi mi?  Ya da söylentileri sizler duymadınız mı?  Madem duymadınız siz açıklayın biz öğrenelim. Sayın Koray Lütfü Kozar, internetten aldığı tehditler ile ilgili neden suç duyurusunda bulundu?  Suç duyurusunda bulunduğu konu neydi ve yanında kimler vardı?

3-) “Kadın kolları hakkında iddialar ve skandal söylentiler var. Kırklareli ve Lüleburgaz’da konuşuluyor” DEDİK.

Yoksa, sizlerin Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı olan şahsın aday olduğu ve seçildiği gün partinize üye dahi olmadığından haberiniz yok mu? Ya da vatandaşı kandırmak, sizler için basit bir olay mı? Tatmin olmadığınızı söylediğiniz cevabımızla ilgili tatmin olacağınız veya aradığınız kendiniz ile ilgili bir şüpheniz mi bulunuyor? Açıklayın biz de bilelim. Lüleburgaz halkı da bilsin.

4-) “İl ve İlçe Başkanlarının özel hayatlarıyla ilgili söylentiler var. İcraat ve uygulamalardan çok bu söylentiler gündemde” DEDİK.

Bildiğimiz kadarıyla CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, kısa bir süre önce evliliğini sona erdirdi. Yoksa çarşı yanlış mı biliyor?  Ya da hiç mi çarşıya çıkmıyorsunuz?”

5-) “Pazartesi Toplantıları Yapılmıyor. CHP’li üyeler, toplantıların yapılmasını istiyor” DEDİK.

Kaçırdığımız bir toplantı mı var? Neyini “kınadınız” anlayamadık.

6-)”Lüleburgaz Belediyesi’ne müfettişler geldi. Bazı daire müdürleri ile Başkan Yardımcıları hakkında soruşturma var ve soruşturmalar devam ediyor” DEDİK.

Öncelikle bu konuda aylardır hem İlçe Örgütü’nden, hem de Lüleburgaz Belediye Başkanlığı’ndan açıklama bekliyoruz.

“Her şey güzel olacak. Şeffaf Belediyecilik” yapacağınızı vaad ederek geldiniz. Ama geçen sürede bir tane meclis üyenizin bile soru önergesini canlı yayından dinleyemedik.

Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer’in eşi Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı. Kendisinin hem serbest muhasebecilik, hem de Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcılığı görevini aynı anda devam ettirmesi ve haksız rekabete yol açması şüphesiyle soruşturma geçirdiğinden de mi haberiniz yok? Bunların hepsini bizden duyup bilmediğiniz şeylerle ilgili mi ‘Kınama’ yayınladınız? Çıkın bunları biz değil sizler açıklayın.

VE SONUÇ

59 yılı aşan bir süredir Lüleburgaz’da aralıksız yayın yapan gazetemize yapmış olduğunuz  ‘Kınama’ metni ve suçlamalar görülüyor ki bir akıl tutulmasıdır.

Özellikle hakkımızda yapmış olduğunuz ‘Kadına şiddet’ suçlaması, Yüce Türk Adaleti’nin değerlendireceği bir konudur. Tabi ‘Kınama’ yazınızın altında doğruları bilmeden yorum yapan herkes te şikayet konusu olacaktır.  İddianız asılsız bir iddiadır. Bu konuda ki canlı örnekler, sizlere daha yakın kişilerdir.

Bunun yanında, halen devam ettiğiniz “Özel ilan ve abonelikleri artık vermeyeceğiz” gibi basit ve komik tehditlerinizin bizleri korkutacağını düşünmeniz, şanssız bir uygulamadır.  Keşke, bu yazıyı dikkate alsaydınız da Evrensekiz’i kaybetmeseydiniz. Kaybedilen belediyelerin hesabını yapıp, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcılığı’nı da kaybetmeseydiniz.

Çalgı, çengi siyaseti anlaşılan yürümüyor ve kötü örnek sergiliyorsunuz.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 08:17 tarihinde yazdırılmıştır.