Mustafa Nalbant AK Parti’de

Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant yaklaşık bir ay önce CHP’den istifa etmişti.
Mustafa Nalbant AK Parti’de  

 İstifa ettikten sonra gazetemize açıklamada bulunan Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, siyasi platformlarda CHP’nin desteğini görmediğini de dile getirmişti.

Mustafa Nalbant geçtiğimiz günlerde gazetemize yaptığı açıklamada da istifa ettikten sonra kendisi ile sadece CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’ın ilgilendiğini CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, CHP Kırklareli İl Başkanı Avukat Alaaddin Güncer ve CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Devrim Gündüz’ün kendisini arayıp “Neden istifa ettin?” diye sormadığını bile söylemişti.

Aradan geçen süre içerisinde başka partilerden de katılım çağrısı alan Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant önceki gün Ankara’ya gitti. Burada AK Parti Yöneticileri ile bir araya gelen Mustafa Nalbant’a bugün yapılacak olan AK Parti Grup Toplantısından sonra AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti rozeti takılacağı öğrenildi.

Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’ın CHP’den istifasının ardından Evrensekiz’de sular bir türlü durulmadı. Evrensekiz Belediye Meclisi’nde ki 6 CHP’li Belediye Meclis Üyesi’nden 3’nün CHP’den istifa ettiği ve ikisinin AK Parti’ye geçtiği bildirildi.

Öte yandan Evrensekiz siyasi kulislerinde de Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’ın ardından CHP’den istifa eden diğer Belediye Meclis Üyesi ile birlikte 40 kişinin AK Parti’ye katılacağı konuşulmaya başlandı.

Murat Mahir ALTAN

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 18 Nisan 2024, 04:06 tarihinde yazdırılmıştır.