DEVA Partisi’nde mazbata töreni gerçekleşti

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Lüleburgaz İlçe Başkanı Murat Ömür Kavak, 23 Ekim Cuma akşamı düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
DEVA Partisi’nde mazbata töreni gerçekleşti  

Lüleburgaz Big Mamma’s ta saat 20.00’da düzenlenen mazbata törenine DEVA Partisi Kırklareli Kurucu İl Başkanı Engin Turan, Kırklareli Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeleri, DEVA Partisi Babaeski İlçe Başkanı Damla Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Sinan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Demirköy İlçe Başkanı Erhan Topuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Mazbata töreni için bir araya gelen partililer ve davetliler programdan önce bir süre sohbet etti. Daha sonra Lüleburgaz İlçe Yönetimi ve davetliler beraber fotoğraf çekildi.

Programda saat 21.00’da DEVA Partis Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Metin Gürcan ile telekonferans yöntemiyle görüşme sağlandı. Gürcan, karşısında gördüğü kalabalıktan dolayı mutlu olduğunu belirterek orada olamadığı için üzgün olduğunu dile getirdi.

Gürcan, Trakya’da ki teşkilatların digger teşkilatlara göre daha sonra yapılandığını ancak onlara yetiştiğini; genç, dinamik ve başarılı bir ekip olarak geldiğini sözlerine ekledi.

Ardından DEVA PArtisi Kurucular Kurulu Üyesi Elif Esen’le telekonferans yöntemiyle görüşüldü. Daha sonra mazbata törenine geçildi. İlçe Başkanı Murat Ömür Kavak, mazbatasını Kurucu İl Başkanı Engin Turan’dan aldı.

DEVA Partisi Lüleburgaz İlçe Teşkilatı Yönetimi şu şekilde oluştu; İlçe Başkanı Murat Ömür Kavak, Başkan Yardımcısı Cem Birlik ve Ahmet Azmi Mutlu, Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Sekreteri Alper Özbek, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emre Alkan, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Enis Akyol, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Bakır, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sayın, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emre Ersoy, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Pakyol.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 16 Nisan 2024, 08:21 tarihinde yazdırılmıştır.