39 Burda’ya güvenli hizmet belgesi

Lüleburgaz’da hizmet veren ve Trakya’nın en büyük alışverişi merkezi olan 39 Burda AVM, Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirlere hassasiyetle uyması nedeniyle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından “Güvenli Hizmet Belgesi” aldı.
39 Burda’ya güvenli hizmet belgesi  

Normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte 1 Haziran’dan itibaren yeniden kapılarını açan alışveriş merkezi, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından uygulanan Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgeleme Programı’nın şartlarını yerine getirerek Trakya’nın TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip ilk ve tek alışveriş merkezi oldu.

39 Burda’da zorunlu maske uygulaması sürerken ziyaretçi yoğunluğunun olduğu bölümlerde rutin dezenfeksiyon işlemlerinin artırılması ve devamlı kontrol edilmesi için özel hijyen ekipleri bulunuyor. 39 Burda ziyaretçileri, AVM içerisinde görünür alanlarda konumlandırılmış dezenfektan ünitelerine kolaylıkla ulaşabiliyor, ayrıca Danışma Bankosu’nda da dezenfektan temin edebiliyor. Her sabah ve her gece düzenli olarak temizlenen 39 Burda’da temizlik işlemi gün içerisinde de saat başı tekrarlanıyor. Mağazaların düzenli olarak denetlendiği 39 Burda AVM’de uzun süre koruma sağlayan Nano-Clean uygulaması da yapılıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında AVM’ye giren herkesin ateşi termal kamerayla ölçülürken her işyeri için de ayrı ayrı sosyal mesafe kuralları getirildi.

İklimlendirmede %100 taze havalandırma kullanılıyor. İklimlendirme cihazları, taze hava girişi sağlayan klima santrallerinin değişimi ve dezenfeksiyonu ile %100 taze hava 24 saat korunuyor, ziyaretçiler sağlıklı nefes alıyor.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 18:23 tarihinde yazdırılmıştır.