Başkan İşçioğlu’ndan katılımcılara teşekkür

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareler Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde kutlamalarına katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.
Başkan İşçioğlu’ndan katılımcılara teşekkür  

19 Ekim tarihinin Muhtarlar Günü olarak ilan edilişinin 4. Yılında kutlamalar, pandemic tedbirleri çerçevesinde yapıldı. Lüleburgaz  Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu, kutlamalara katılan ve dernek binasına gelerek ya da çiçek göndererek muhtarlar gününü kutlayan katılımcılara teşekkür etti.

Başkan Yavuz İşçioğlu teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi;  “Devletimizin temel taşı olarak adlandırılan muhtarlarımız  ve19 Ekim Muhtarlar Günü  ilan edilmesi sebebi ile Köy  ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Lüleburgaz Şubesi olarak derneğimiz  bünyesindeki arkadaşlarım adına Türkiye genelindeki tüm muhtarlarımızın gününü kutlar, görevlerinde başarılarının devamını temenni ederiz. Ebediyete intikal etmiş muhtarlarımızı da rahmetle anıyoruz.

Geçmişte muhtarlık görevine ifa etmiş muhtarlarımızın, biz muhtarlara bu 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü bahşeden devlet büyüklerimize de sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunar, kendilerini hürmetle selamlarız.

Pandemi nedeni ile zor şartlar altında, sınırlı sayıda katılım ile kutladığımız bu özel günümüzde bizleri  yalnız bırakmayan, kutlama törenimizde yanımızda olan Belediye Başkanımız Murat Gerenli’ye, Cumhuriyet Başsavcımız Yavuz Gökçen, İlçemiz Emniyet  Müdürümüz Osman Ünal’a, İlçemiz Jandarma Komutanımız Ömür Gökmen, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Kent Konseyi Başkanı  Binnur Dinç,  bir dönem ilçemizde  kaymakamlık yapan şimdi Bilecik Vali Yardımcısı olan MEHMET TAŞDÖĞEN ve  Adana Çukurova’ya atanan Kaymakamımız  MUSTAFA KAYA telefon ederek günümüzü kutladı.

Gün içinde günümüze kutlamak için  derneğimize gelerek ve çicek göndererek bizleri onurlandıran CHP İlçe Başkanı Devrim Gündüz,yönetimi ve kadın kollarına, İYİ Parti İl Başkanı Hilmi Hersek, İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş ve  ilçe yönetimine, MHP İlçe Başkanı İlkay Karataş ,Deva Partisi İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlığına, İlçemiz Ziraat Odası Başkanı Şener Birgün ve yönetimine, Tayfun Optik Tayfun Erel  çicek göndererek, telefon ve sosyal medyadan bizlerin gününü kutlayan, bizleri unutmayan  tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneğimiz bünyesindeki muhtarlarım  adına gönülden çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz”

Buğra KAYA          

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 06:55 tarihinde yazdırılmıştır.