Özel çocuklardan özel film

Yapımcılığını Filika Medya Organizasyon şirketinin üstlendiği down sendromlu çocukların da bir farkındalık projesi olarak yer aldığı “Biz de Sizin Gibiyiz” kısa filminin basın toplantısı 20 Ekim Salı günü Lüleburgaz’da gerçekleşti.
Özel çocuklardan özel film  

Filika Medya ve Organizasyon Şirketi Kurucusu Dilek Çakır, Yöneticisi Sevtap Öcal Aşkın ve Sibel Ekici’nin organizasyonuyla hayata geçen projenin basın tanıtımı 20 Ekim Salı günü 17.00’da Lüleburgaz Narin Et Lokantası’nda yapıldı.

Down sendromlu ve otizm hastalığı bulunan çocukları anlatan filmin basın toplantısına Filmin Yönetmeni Onur Öğden ve filmin oyuncuları  Sinan Bengier, Şenol İpek, Mehmet Yaşar Çepiç, Ece Pirim, Ayla Varol, Gizem Önder, Saliha Delice, Gökhan Kunt, Caner Dinç, Cihan Bakçacı, Serpil Çelik, Ecrin Kiracı, Kardelen Aşkın, Duru Engin, Gökhan Aktaş, Ege Erdoğan ve Burhan Özdemir’in yanı sıra Almanya’dan da oyuncular katıldı.

Özel gereksinimli çocukların ilk kez profesyonel oyuncularla bir araya geldiği filmin basın toplantısında röportajlar gerçekleştirildi. Saat 19.00’da film ekibi ve basın mensupları beraber yemek yedi.

Projenin önemine değinen Filika Medya Organizasyon Kurucusu Dilek Çakır; konunun evrensel boyutlarda olması nedeniyle Almanya’dan da oyuncuların yer aldığını ve filmin Almanya ve Bulgaristan’da kendi dilleriyle alt yazılı olarak gösterileceğini söyledi.

Tüm oyuncuların gönüllü olarak projeye katkı verdiğini belirten Çakır, filmin galasının Kırklareli’de gerçekleşeceğini ifade etti. Çakır projeye destek veren şahıs ve firmalara teşekkür etti.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 00:00 tarihinde yazdırılmıştır.