CHP’ de neler oluyor?

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı ile CHP Kırklareli İl Başkanlığı’ndan olanlar son günlerde hem üyeleri hem de CHP’ye gönül vermiş kişileri zor durumda bırakmaya başladı.
CHP’ de neler oluyor?  

 CHP’de Evrensekiz Belde Yönetiminin bir türlü belirlenememesine bir de Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’ın istifası eklenince Evrensekiz krizi iyice büyüdü. Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa  Nalbant’ın istifası ile sadece CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ilgilendi.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, CHP Kırklareli  İl Başkanı  Avukat Aladdin Güncer  ve CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat  Devrim Gündüz’ün istifadan sonra bir kez bile Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’ı aramadığı öğrenildi.

Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa  Nalbant’ın istifa etmesinin ardından bu kez CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı’nın istifası  Lüleburgaz’da konuşulmaya başlandı. Her ne kadar istifa nedeninin üzerinde durulmasa da ortaya atılan iddialar dudak uçuklatacak nitelikteydi.

Tüm bunlar konuşulurken Kadın Kolları hakkındaki iddialar ve skandalların Lüleburgaz’da ve Kırklareli’nde dilden dile konuşulmaya başlandı.

CHP’de yaşanan olaylar bununla da sınırlı kalmadı. CHP Lüleburgaz İlçe ve il Başkanı’nın özel hayatlarıyla ilgili söylentiler Lüleburgaz’a bomba gibi düştü.

CHP üyeleri gazetemize yaptıkları açıklamada; “Koronavirüs nedeniyle partide Pazartesi toplantıları yapılamıyor. Bu nedenle üyelere yöneticilere soru soramıyor. Ancak Partimizin İl Başkanlığı ve Lüleburgaz İlçe Başkanlığı ile ilgili yaşanan söylentilerden dışarıya çıkacak yüzümüz kalmadı.  Belediye’ye müfettiş gelmiş.  Bazı daire müdürleri ile belediye başkan yardımcıları hakkında soruşturma devam ediyormuş. Her gün kahveye gittiğimizde Partimizin il başkanı ve Lüleburgaz ilçe başkanımızın özel hayatı ile ilgili bomba iddialar ortaya atılıyor.  Evrensekiz krizi almış başını gidiyor.  Kadın kollarında yaşanan sıkıntılar halkın diline düşmüş.  Genel Merkez’in bir an önce buraya el atması gerekiyor. Aksi halde CHP’lilerin insan içine çıkacak yüzü kalmayacak” diyerek sıkıntılarını dile getirdiler.

Murat Mahir ALTAN

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 10:12 tarihinde yazdırılmıştır.