Taraftardan tepki

Lüleburgazsporlu taraftarlar, Spor Toto 2.Lig takımlarından Kırklarelispor’un maçlarını Lüleburgaz’da oynayacak olmasına tepki gösterdi.
Taraftardan tepki
2011-2012 sezonunda mücadele ettiği Spor Toto 3.Lig’de maçlarının bir kısmını Kırklareli Atatürk Stadı’nda oynayan yeşil-kırmızılı takım Kırklarelisporlu taraftarlar tarafından büyük tepki toplamıştı. Yeşil-beyazlı takımın taraftarları ile Lüleburgaz taraftarları arasında zaman zaman da gerginlikler yaşanmıştı.
Kırklarelispor’dan yapılan son açıklamada, Kırklareli Atatürk Stadı’nın tadilata girecek olması nedeniyle, maçlarını Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynayacakları açıklanmıştı. Bunun üzerine Lüleburgazsporlu taraftarlar bu karar büyük tepki gösterdi.
Bilindiği üzere, Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında Babaeskispor ile Kırklareli Atatürk Stadı’nda karşılaşan yeşil-kırmızılı taraftarlarla, Babaeskisporlu ve Kırklarelisporlu oldukları iddia edilen taraftar grubu arasında kavga yaşanmıştı. Konuyla ilgili Kırklarelispor Kulübü’nden net bir açıklama yapılmazken, ilk tercihlerinin Lüleburgaz olacağı dile getirildi.
Ömer MUTLU
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 23:03 tarihinde yazdırılmıştır.