Başkan, pazarcıların sorunlarını dinledi

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamında Lüleburgaz’daki pazarcı esnafıyla biraraya geldi.
Başkan, pazarcıların sorunlarını dinledi  

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle her gruptan sınırlı sayıda temsilcinin katıldığı toplantıda pazarcı esnafıyla sorunlara ve çözüm önerilerine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Gerenli, koronavirüs pandemisi yüzünden ekonomik olarak zor bir dönemden geçen Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası’na bağlı pazarcı esnafıyla biraraya geldi. Lüleburgaz Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen toplantı, koronavirüs salgını nedeniyle sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleşti. Her gruptan temsilcinin katıldığı toplantıda Başkan Gerenli esnafın sorunlarını dinledi.

Sorunlar tek tek not edildi

 Salgın boyunca pazarcı esnafının yanında yer alan Başkan Gerenli, pazarcıların istek ve taleplerini tek tek not etti. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Gerenli, “Pandemi sürecinde ekonomik olarak zor günler geçiren pazarcı esnafımızla biraraya geldik. Koronavirus önlemleri kapsamında her gruptan temsilcilerin katıldığı toplantıda esnaf arkadaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm önerileri konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Esnafımızın yanında olmaya, onların sorunlarına çözüm üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 16:23 tarihinde yazdırılmıştır.