1 milyon adet maske ihaleye çıkaralacak

Lüleburgaz Belediyesi 21 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 10.00’da “Tek Kullanımlık 3 Katlı Maske Alımı” ihalesi gerçekleştirecek.
 1 milyon adet maske ihaleye çıkaralacak  

 Bir milyon adet maske alımını içeren açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek ihale belediyenin Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Lüleburgaz Belediyesi şeffaf belediyecilik ilkeleri doğrultusunda ihaleleri canlı yayınlamasının yanı sıra her hafta gerçekleştirdiği ihale programı duyurularına devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta herhangi bir ihalenin gerçekleşmediği belediyede, önümüzdeki hafta tek ihale gerçekleşecek.

 1 MİLYON MASKE ALINACAK

 Belediye, 21 Ekim saat 10.00’da 1 milyon adet 3 katlı tek kullanımlık maske alımı ihalesine çıkacak. Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası’nda saat 10.00’da gerçekleşecek ihale, belediyenin Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

 İHALE DETAYLARI

 Bir milyon adet 3 katlı tek kullanımlık maske alımını kapsayan ihalenin detayları ise şöyle; 100 bin adet maske sözleşme imzalanmasından itibaren en geç 3 iş günü içinde idareye teslim edilecek. Teslimi gerçekleştirilen 100 bin adet maske dışında kalan 900 bin adet maske ise sözleşme imzalanmasından itibaren 15 iş günü içinde idareye teslim edilecek. Açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgi Elektronik Kamu Alımları Platformu’ndan edinilebilecek.

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 11:19 tarihinde yazdırılmıştır.