Abdussamed Kayalı yeniden başkan seçildi

AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları Seçimi 26 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 13.30’da 8 Kasım Parkı etkinlik alanında yapıldı.
Abdussamed Kayalı yeniden başkan seçildi  

AK Parti İlçe Gençlik Kolları 6.Olağan Kongresine AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı Furkan Leventoğlu, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl başkanı Alper Çiler, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, İl Kadın Kolları Başkanı Hanife Büyükyeğen, AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu, AK Parti Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri, parti üyeleri, MHP İlçe Başkanı İlkay Karataş ve Ülkü Ocakları Başkanı katıldı.

Kongre Kur’an-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başladı. Etkinlik sırasında gösteri yapan Mehteran Takımı izleyenlerden tam not aldı. Divan başkanlığına Mustafa Zengin’in ve divan başkan yardımcısı ile katip üyelerinin seçiminin ardından program; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanları anısına saygı duruşuyla başladı. İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından kürsüye çıkan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı bir konuşma yaptı.

Kürsüden protokol üyeleri ve partililere seslenen Başkan Kayalı “ Sayın Genel Başkanım, Saygıdeğer Milletvekillerim, Kıymetli Başkanlarım, Değerli Meclis Üyelerim, Sevgili Koordinatörlerim; hepinizi saygıyla selamlıyorum.

"Gençsin Önde Yürü, İnandığın Yolda Yürü" sloganıyla 6'ncısını düzenlediğimiz Gençlik Kolları Olağan Kongremize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

AK Gençlik Lüleburgaz Ekibim ile aktif görev ve sorumluluk almaya başladığımız ilk günlerden bugüne, kısa bir özetle konuşmama başlamak istiyorum. 2016 yılı Haziran ayında çıktığımız bu yolda; 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ve devam eden gecelerde Vatan Nöbetleri vesilesiyle iyice kenetlendik. Kızılcahamam Eğitim Kamplarımızın ardından hızlı bir referandum süreci yaşadık. 15 Ekim 2017 Pazar günü tertiplediğimiz 5'inci olağan kongremizde ilk kongre heyecanını tattık. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler sonrasında canlı tarihe tanıklık ettik. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde; ekibimizden yerel yönetimlerde görev almak için kolları sıvayan yol arkadaşlarımız oldu. Şimdi onları Belediye Meclis Üyesi, İl Genel Meclis Üyesi ve Köy Azası olarak görmek bizleri adeta duygulandırıyor.

Siyasette aktif olarak görev aldığımız dört seneyi bitirip beşinci seneye girdiğimiz 2020 yılında ise; bendeniz Abdussamed Kayalı başkanlığında göreve devam eden kardeşlerimle birlikte, bizden önceki dönemlerde AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları Teşkilatımızda, İlçe Başkan ve Yardımcısı olarak görev yapmış, Cumhur İttifakımız çatısı altında farklı siyasi parti ve vakıflarda deneyimli, daha önce hiçbir siyasi çalışmada bulunmamış çiçeği burnunda genç AK Parti üyelerimizi ve henüz 18 yaşını doldurmuş AK Liseden yetişmiş arslan parçası gençleri bugün Yeni Yönetim Kurulumuzda biraraya getirmek kısmet oldu. Bu, bizler için tarif edilmesi zor bir heyecan!

Kıymetli büyüklerim, değerli arkadaşlar, AK Gençlik Lüleburgaz Ekibimize kongremiz vesilesi ile katılan yeni yol arkadaşlarımıza sevindiğimiz kadar; yaş, göç ve farklı kademelerde görev alması hasebiyle aramızdan ayrılan dava arkadaşlarımızı düşününce tatlı bir hüzün yaşıyoruz. Uzun yıllar Gençlik Kollarımızda ter töküp, şimdi Ana Kademe Yönetim Kurulunun tozunu yutan Naim Yasin Bülbül Başkanıma, Belediye Meclis Üyesi olarak görev alan gençlik teşkilatımızın ağabeyi Ömer Aydın Başkanıma, göç vesilesi ile aramızda bulunamayan Hatice Başkanıma huzurlarınızda teşekkürü borç bilirim. ALLAH hepinizden razı olsun. Gayretleriniz rızasına vesile olsun!

Yönetim Kurulu listemizde olup da; Koronavirüs hastalığı ile mücadele eden Yasin Can Kahramanoğlu Başkanıma acil şifalar diliyorum. Temaslı olması sebebiyle evlerinden çıkmayarak 14 gün kendini izole eden dava arkadaşlarımıza hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Ülkemizin ve Ümmetimizin bir an önce Koronavirüs belasından kurtulmasını niyaz ederken, bu mücadelede insanlığa ve bilime faydalı olabilmek adına COVID-19 aşı çalışmalarına AK Gençlik Lüleburgaz ekibimizle birlikte gönüllü katılım sağlayabilmek için dilekçelerimizi Sağlık Bakanlığımıza ilettik. Bu projemizin duyurusunu yapmak da kongremize kısmetmiş...

Katılım sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum. Partimizin düğünü olan kongremizden sosyal mesafe kuralları çerçevesinde keyif almanızı umuyorum. Sizleri, AK Partimizi ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Allah için çok seviyorum. Kalın sağlıcakla.” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesli mesajının okunmasının ardından faaliyet raporu videosu izlendi.

Daha sonra İlçe Başkanı Mücahit Murat Şahin, İl Başkanı Alper Çiler, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş konuşma yaptı.

Programın ardından Abdussamed Kayalı, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’e hediyesini, takdim etti.

Buğra KAYA

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 09:59 tarihinde yazdırılmıştır.