Basın mensuplarına kapasite geliştirme semineri

Kırklareli’nde bulunan gazeteciler ile Bulgaristan’ın Burgas kentinde bulunan gazeteciler dün Edirne Park Otel’de bir araya geldi.
Basın mensuplarına kapasite geliştirme semineri  

BİK ve Edirne Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Erhan Pekkan’ın aracılık ettiği organizasyonda gazetecilere kapasite geliştirme semineri verildi.

Edirne’deki toplantıya gazetemiz adına Ertan Bayer katıldı.

Toplantı hakkında bilgi aldığımız Edirne Balkan Türkleri Federasyonu  Başkanı Erhan Pekkan yaptığı açıklamada; “Avrupa Birliği Sınır Ötesi İş Birliği kapsamında düzenlenen  Basın mensuplarına kapasite geliştirme semineri 25 Eylül 2020 Cuma günü saat 11.00’de Edirne Park Otel’de başladı. Saat 13.00’de toplantıya katılanlara öğle yemeği verildi.  Toplantının ana konusu Sürdürülebilir sınır ötesi turizm ürünü sunmak için  ortak fikirler. Sunum örneği  konusu da  Entegre yaklaşımla taahhüt yaratmak. Halkla ilişkiler etiği ve gazetecilik yaklaşımında ince çizgi.oldu.  Konu ile tartışma  da Sunum örneği  konusu olan  Turizm ürününü yansıtmada etkili mekanizmalar ve yenilikçi uygulamalar. İle Sektörde sorunlar olmasına rağmen bölgedeki gazeteciler turizmde pozitif imaj yaratmak için neden çalışmaları gerekir?  Ortak sınır ötesi medya stratejisi oluşturma fikri için birleşme.” Konuları karşılıklı tartışıldı” dedi.

Buğra KAYA

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 16 Nisan 2024, 07:51 tarihinde yazdırılmıştır.